ca es

Blog

 1. 02/08/2018
  Perception és l’agència responsable del disseny web de l’empresa Imemsa, Industrial de Montajes Electromecánicos, SA. Aquesta empresa de serveis fundada el 1980 ha renovat completament el seu web corporatiu. Perception n’ha realitzat el desenvolupame...
  Arxivat a: Articles, General, Projectes
 2. 31/07/2018
  La botiga de material de muntanya Cerclesport ha estrenat fa unes setmanes el seu web, que Perception ha realitzat amb el gestor de continguts Brancam. El web de Cerclesport s’ha hagut de refer del tot, ja que a causa d’un atac informàtic l’anterior ...
  Arxivat a: Articles, General, Projectes
 3. 30/07/2018
  La botiga online de venda de “trapillo” Trap-art ha iniciat recentment un blog en què publica tutorials sobre com teixir diversos objectes amb aquest mètode de fer ganxet gegant amb tires de roba reciclada. La nostra agència de disseny web ha estat l...
  Arxivat a: Articles, General, Projectes
 4. 11/07/2018
  DM Group, empresa especialitzada en l’externalització de processos de producció, ha estrenat web recentment. Dissenyat i desenvolupat per Perception Technologies amb el nostre sistema de gestió de continguts Brancam, el web incorpora un sistema d’ofe...
  Arxivat a: Articles, General, Projectes
 5. 06/07/2018
  La 8a edició de la cursa de llarga distància Everest Trail Race gaudeix d’un nou web dissenyat amb Brancam, el gestor de continguts de Perception Technologies, i amb l’entorn de treball Symfony, del qual som experts. Els programadors i dissenyadors d...
  Arxivat a: Articles, General, Projectes
 6. 25/04/2018
  L’empresa de manteniment integral de piscines UOBPOOL, amb seu a Sant Antoni de Vilamajor, ha confiat en Perception Technologies per a l’elaboració del seu web i botiga online, que hem realitzat amb el nostre gestor de continguts, Brancam. Companyia ...
  Arxivat a: Articles, General, Projectes
 7. 26/01/2018
  Optimus és un grup de ferreteries de proximitat que actualment està present a vuit comunitats autònomes de l’Estat espanyol i a Andorra, amb un total de 300 botigues associades. Tot i que aquesta marca neix el 2015 és el resultat de la unió de cinc c...
  Arxivat a: Projectes
 8. 19/01/2018
  Bujaldon és una empresa de Canovelles (Vallès Oriental) amb més de 30 anys d’experiència en el sector de les assegurances. Concretament, està especialitzada en les assegurances per a agències de viatges. Bujaldon ha tornat a confiar en Perception per...
  Arxivat a: Projectes
 9. 07/11/2017
  TicTacTiquet és l'eina per fer la gestió de la venda d'entrades i inscripcions dels esdeveniments pionera al mercat i juntament amb la FAC (federació d'Ateneus de Catalunya) i la XTAC ( Xarxa de teatres d'ateneus de Catalunya) ens hem donat la mà sig...
  Arxivat a: Dia a dia de l'empresa
 10. 07/11/2017
  Perception Technologies SL, una vegada més vol estar al dia amb totes les novetats tecnològiques que envolten els municipis, i estar més a prop dels clients veient les necessitats del mercat.    Com a novetat aquest any hem decidit participar amb un ...
  Arxivat a: Dia a dia de l'empresa
 11. 26/04/2017
  Després de 4 anys, Dessimobel ha tornat a confiar en Perception per a renovar la seva web. Han volgut transmetre, en aquest cas, molta lleugeresa en el contingut i molt d'aire. Per això hem escollit el blanc i el verd com a element de base i hem deix...
  Arxivat a: Projectes
 12. 01/03/2017
  L'auditoria i consultoria Audria ha tornat a confiar en nosaltres per redissenyar la seva nova web. Ja vam fer la seva primera web fa uns anys i ara hem treballat conjuntament per millorar la seva imatge i continguts. Un dels recursos que Audria voli...
  Arxivat a: Projectes
 13. 14/02/2017
  Cava Rovellats és una de les conegudes caves de Catalunya de principis del segle XX. Té un secret amagat que pots llegir aquí. Volien una web en què es veiéssin molt les imatges de la cava i transmetre conceptualment l'amor que tenen per la feina que...
  Arxivat a: Projectes
 14. 09/02/2017
  El nostre client Maynou S.L ha decidit confiar altre cop amb nosaltres per renovar la seva web. A part del redisseny visual, ha volgut també fer una redistribució del contingut potenciant els seus serveis principals i reduint la informació per l'usua...
  Arxivat a: Projectes
 15. 04/01/2017
  La Ruta del Ter ha volgut desenvolupar una web potent en què es potenciés molt la imatge i sigués molt fàcil, a nivell d'usabilitat, trobar les rutes possibles a fer al voltant del Ter. Després de fer un treball exhaustiu de veure pàgina a pàgina què...
  Arxivat a: Projectes
 16. 15/11/2016
  Avui hem anat a la Smart City Expo 2016 a presentar la nostra aplicació Appvisador City.  Aquesta exposició és una trobada internacional sobre realitat urbana i tecnologia. És un punt de trobada entre empreses i institucions relacionades amb les tecn...
  Arxivat a: Dia a dia de l'empresa
Anterior Pàgina 3 de 15 Següent

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer click al botó de subscripció, acceptes la informació que serà transferida a Mailchimp per al processament de l'enviament del butlletí. Si vols més informació sobre les polítiques de privacitat de Mailchimp, fes click aquí.