ca es

Agent digitalitzador

Necessites ajuda per digitalitzar el teu negoci? Nosaltres ens encarreguem de tots els tràmits sense cap cost. Aconsegueix fins a 12.000 euros amb el programa Kit Digital

Què és el Kit Digital?

El Kit Digital és un programa d'ajudes econòmiques, que forma part dels fons europeus Next Generation EU, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç en el nivell de maduresa digital.

Les solucions digitals que contempla aquesta ajuda han de ser implementades per un Agent Digitalitzador i inclouen funcionalitats i serveis predefinits que han estat dissenyats per ajudar-te a estalviar temps, costos i millorar la productivitat i gestió dels teus clients.

A qui va dirigit?

Les solucions digitals que proporciona el Kit Digital estan orientades a les necessitats de les petites empreses, microempreses i treballadors autònoms, que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci. Si l'empresa beneficiària compleix les condicions establertes a la base de la convocatòria de l'ajuda del Kit Digital, podria disposar d'un bo digital per accedir a les solucions de digitalització.

 • 12.000 € per a empreses entre 10 i 49 treballadors.
 • 6.000 € per a empreses entre 3 i 9 treballadors.
 • 2.000 € per a empreses de fins a 2 treballadors.

Quines solucions us oferim?

Lloc web i presència a Internet

Projectes web a mida

Cada projecte és un cas únic, i com a tal, requereix d'una solució concreta. Tenim el nostre propi CMS Brancam, que hem desenvolupat, ampliat i millorat al llarg de 10 anys. Encara que també programem solucions en llenguatges diversos com PHP, Pyton, C++, entre d'altres.

Realitzem també integracions amb CRM de clients o desenvolupem intranets privades.

Des de 1.800€ + IVA

Creació d'Apps (IOS & Android)

Les aplicacions també tenen requeriments únics. Desenvolupem aplicacions natives o webapps depenent de les característiques de cada projecte.

En el cas de les aplicacions natives, seguim les directrius visuals que marca cada plataforma perquè l'experiència de l'usuari sigui tan fàcil com sigui possible. I en el cas de les webapps, fem que l'experiència sigui el més semblant possible a una app nativa per aprofitar-ne els avantatges de rendiment.

Des de 2.900€ + IVA

Comerç electrònic

Botigues online

Al llarg de tots aquests anys hem desenvolupat diversos sistemes de pagament en línia, sigui a través de plataformes bancàries o altres sistemes com Paypal.

A banda de construir botigues online sota demanda i segons cada cas, a Perception hem desenvolupat el CMS Brancam, un gestor de continguts propi que té un mòdul de botiga online amb una gran varietat de característiques que hem anat construint a partir de l'experiència i requeriments de molts dels projectes que hem fet.

 

Mira alguns dels projectes destacats de botigues online 

Des de 3.500€ + IVA

Gestió de xarxes socials

Dinamització de xarxes socials

Creació i difusió de continguts textuals i gràfics. Gestionem i administrem tot allò que comporta amb la teva estratègia de xarxes socials. Això inclou l'elaboració d'estratègies, planificació, publicació, participació i anàlisi del contingut a les plataformes socials més adequades per al teu negoci.

Ens adaptem a les teves necessitats perquè el teu negoci vaig arribar a la màxima audiència possible i mantenim contacte amb vosaltres per mostrar el dia a dia del vostre negoci. Humanitzar les xarxes socials és la clau per empatitzar amb els usuaris.

Servei integral de Newsletter

Dissenyem, creem i planifiquem els teus Newsletters. Ens encarreguem de crear contingut informatiu pels teus subscriptors.

Des de 180€ + IVA/mes

Gestió de clients

B2B per a la gestió de comandes dels teus clients

Et facilitem la venda B2B del teu negoci. Digitalitzem tot el procés de comandes per aconseguir més rapidesa en les comandes, més comoditat, augmentar el rendiment, minimitzar els errors i així poder realitzar una planificació òptima. Aquí te'n deixem algun exemple.

Des de 2.000€ + IVA

Gestió de processos

Assessorament digital i business consulting 

Tens una idea de negoci o un projecte que necessita suport tecnològic? Et podem assessorar sobre quina és la millor solució i guiar-te amb estratègies de creixement i planificació tecnològica.

A Perception confiem molt en l'estratègia del MVP (Minimum Viable Product) i l'experiència en diversos projectes ens diu que és una de les vies de desenvolupament de projectes que funciona bé, sobretot a la balança de qualitat/inversió. Tot i això, cada projecte requereix de la seva estratègia i cal analitzar en cada cas quin és el millor full de ruta.

Des de 3.800€ + IVA

Factura electrònica

Necessites digitalitzar les factures expedides? A Perception tenim un sistema de creació de facturació electrònica per a la seva tramesa i/o rebuda al mateix portal del client.

Des de 2.000€ + IVA

Presència Avançada a Internet

Tens presència a Internet, però necessites millorar-la? A Perception t'ajudem a assegurar el teu posicionament a Internet, augmentar l'abast de potencials clients i incrementar el trànsit de visites a les plataformes.

En aquesta solució s'inclou:

 • Posicionament bàsic a Internet. 
 • Anàlisi de paraules clau.
 • Anàlisi de la competència.
 • SEO On-Page.
 • SEO Off-Page.
 • Informes mensuals de seguiment.

Des de 3.000€ + IVA

Marketplace

T'ajudem a incrementar el nivell de vendes, optimitzant els recursos existents, escollint els canals de distribució adequats i adaptant les referències/productes a les necessitats externes.

En aquesta solució s'inclou:

 • Estudi previ d'alternatives i alta a la plataforma.
 • Anàlisi de la competència.
 • Disseny i definició de l'estratègia de negoci.
 • Producció del catàleg de referències.
 • Creació del contingut del listing.
 • Alta de referències.

Des de 4.500 € + IVA

TRUCA’NS AL 93 846 68 93 O OMPLE EL FORMULARI DE CONTACTE

 

Contacta amb nosaltres per saber més sobre els ajuts del programa Kit Digital

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).

Nom i cognoms *
E-mail *
Telèfon *
En quin servei estàs interessat? *
Missatge *
Accepta la política de privacitat *
Consentiment d'enviaments comercials

Ens agradaria que ens prestessis el teu consentiment per enviar-te informació comercial sobre els productes, serveis, novetats de PERCEPTION TECHNOLOGIES, S.L.

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.