ca es

Serveis

Assessorament digital i business consulting

Tens una idea de negoci o un projecte que necessita suport tecnològic? Et podem assessorar sobre quina és la millor solució i guiar-te amb estratègies de creixement i de planificació tecnològica.

A Perception confiem molt en l'estratègia del MVP (Minimum Viable Product) i l'experiència en diversos projectes ens diu que és una de les vies de desenvolupament de projectes que funciona bé, sobretot en la balança de qualitat/inversió. Tot i això, cada projecte requereix de la seva estratègia i cal analitzar en cada cas quin és el millor full de ruta. 

Torna amunt

Projectes web a mida o amb el nostre Gestor de continguts Brancam

Cada projecte és un cas únic, i com a tal, requereix una solució concreta. Quan no utilitzem el nostre CMS Brancam (que hem anat desenvolupant, ampliant i millorant al llarg de 10 anys), programem solucions en llenguatges diversos com ara PHP, Pyton, C++... Fem també integracions amb CRM de clients o desenvolupem intranets privades.

L'e-commerce també és un punt important en el nostre desenvolupament, ja que el CMS Brancam té un mòdul de botiga online amb diverses funcionalitats que s'adapten a qualsevol tipus de botiga o negoci online. A més, també desenvolupem e-commerce en altres plataformes a mida. 

Tots els webs que fem els pensem perquè puguin ser consultats des de qualsevol dispositiu, així doncs, el disseny responsiu forma part des de l'inici del procés quan es plantegen els primers wireframes.

Torna amunt

Apps natives (iOS & Android) i webapps

Igual que en el cas dels projectes web, les apps també tenen requeriments únics. Desenvolupem aplicacions natives o webapps depenent de les característiques de cada projecte.

En el cas de les aplicacions natives, seguim les directrius visuals que marca cada plataforma, de manera que l'experiència de l'usuari sigui el més usable possible. I en el cas de les webapps, fem que l'experiència sigui el més similar possible a una app nativa per tal d'aprofitar-ne els avantatges de rendiment.

Torna amunt

Botigues online

Al llarg de tots aquests anys hem desenvolupat diversos sistemes de pagament online, sigui a través de plataformes bancàries o altres sistemes com Paypal.

A part de construir botigues online a demanda i segons cada cas, a Perception hem desenvolupat el CMS Brancam, un gestor de continguts propi que té un mòdul de botiga online amb una gran varietat de característiques que hem anat construint a partir de l'experiència i requeriments de molts dels projectes que hem fet.

Mira alguns dels projectes destacats de botigues online

Torna amunt

Màrqueting digital

En un món de virtualització i xarxes socials, cal parlar amb els clients per a crear un entorn de més proximitat i confiança. És una manera efectiva de fidelitzar

Per a això, des de Perception, t'oferim serveis i eines de màrqueting digital que et faciliten aquesta feina. 

1. Servei integral de Newsletter

Disseny, creació i difusió.

Si vols saber què són les Newsletters i com et poden ajudar al teu negoci, llegeix aquesta explicació.

Prova GRATIS una eina de Newsletter

2. Dinamització de xarxes socials

Creació i difusió de continguts textuals i gràfics.

Torna amunt

Projectes destacats

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.