ca es
Blog

L'Ajuntament de la Bisbal d’Empordà té nova app!

app bisbal empordà
Imatge de http://www.labisbal.cat
09/08/2019

A Perception hem creat la nova app de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. Una aplicació municipal, gratuïta, de fàcil ús i útil que permet conèixer tot el que passa al municipi. 

En paraules del regidor de Comunicació, Josep Maria Castells, l’aplicació “És un instrument que permetrà mantenir informada a la població, facilitar la interacció amb el consistori i aproximar la informació d’interès municipal a la ciutadania”. 

 

L’aplicació municipal està basada en l’eina digital per ajuntaments Appvisador City i permet: 

  • Consultar notícies d’interès municipal

  • Agenda d’activitats bisbalenques

  • Enviar incidències municipals geolocalitzades amb fotografies de forma senzilla.

  • Rebre avisos i notificacions municipals

  • Seguir o descobrir rutes i itineraris del municipi

 

En definitiva, l’aplicació és un canal directe amb l’ajuntament i les seves diferents àrees consistorials. També és possible, consultar la meteorologia o connectar amb la ràdio municipal, Ràdio Bisbal.

A més a més, l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà podrà modificar i actualitzar la home segons les activitats que s’organitzin al municipi, adaptant-la a l’època de l’any perquè sigui més fàcil la navegació per l’usuari.

 

Amb poc més d’un mes de vida, l’aplicació compta amb gairebé 90 usuaris registrats i més de 60 incidències donades d’alta pels usuaris mitjançant el mòdul de “gestió d’incidències”.

L’aplicació municipal de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà està disponible tant per Android com per IOS, descarrega-te-la aquí! 

Arxivat a: Projectes

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.