ca es
Blog

Màrqueting online en el sector de l’estètica corporal

01/02/2019

Un dels serveis que ofereix Perception als seus clients és el de màrqueting online i posicionament web. Per a un estudi de desenvolupament digital com el nostre no té sentit crear un web molt bonic en aparença però que no es trobi en les primeres posicions dels cercadors. Perquè sí, serà molt bonic, però no el veurà ningú.

Per això existeixen diferents tècniques incloses dins el màrqueting digital que tenen la finalitat de millorar la situació dels webs als cercadors. I, sobretot, que es quedin en aquests llocs de preferència durant molt de temps.

En aquest sentit, darrerament estem treballant tots aquests aspectes en el sector de l’estètica corporal. Concretament, estem fent feines de màrqueting online, SEO (optimització natural) i SEM (màrqueting de cercadors) als webs de l’Institut Cimax i de l’Instituto de Trasplante Capilar.

Dins l’estratègia de màrqueting digital una de les primeres tasques que hi portarem a terme és la gestió dels seus comptes a les xarxes socials.

Pel que fa al SEM, des de la nostra agència web implementarem campanyes de pagament CPC (cost per clic) a través de Google Adwords.

Respecte al SEO, millorarem el posicionament dels dos webs, així com el trànsit orgànic per mitjà d’una estratègia de producció de continguts i link building (generació d’enllaços).

També dins del SEO, una altra mesura que prendrem és fer una auditoria tècnica per millorar el rendiment de totes les pàgines dels dos webs. De la mateixa manera, portarem a cap una auditoria semàntica per incloure en els webs les paraules clau que tenen més cerques dins del sector de l’estètica corporal.

Un cop fet aquest estudi de paraules clau, establirem un calendari de publicació dels continguts que anirem creant i penjant en els blogs respectius.

Un dels objectius que hem d’aconseguir en paral·lel és redreçar l’autoritat dels dominis. Això ho assolirem a través de tàctiques de link building mitjançant les quals obtindrem enllaços entrants des d’altres webs.

Amb la implementació de totes aquestes mesures farem que els webs de l’Institut Cimax i de l’Instituto de Trasplante Capilar acabin en els primers llocs de les cerques que es facin a Internet.

A l’Institut Cimax es dediquen a tenir cura de la salut i la imatge dels seus pacients des de 2009. El centre ofereix un ventall amplíssim de serveis relacionats amb la medicina i la cirurgia estètica, i amb l’odontologia i la cirurgia maxil·lofacial. 

Per la seva banda, l’Instituto de Trasplante Capilar està especialitzat en el trasplantament de cabell per mitjà de les tècniques FUE i FUSS i en diferents tractaments per prevenir la caiguda del cabell, com ara la carboxiteràpia, el PRP i la mesoteràpia

Arxivat a: General

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer click al botó de subscripció, acceptes la informació que serà transferida a Mailchimp per al processament de l'enviament del butlletí. Si vols més informació sobre les polítiques de privacitat de Mailchimp, fes click aquí.