ca es

Blog

 1. 26/01/2018
  Optimus és un grup de ferreteries de proximitat que actualment està present a vuit comunitats autònomes de l’Estat espanyol i a Andorra, amb un total de 300 botigues associades. Tot i que aquesta marca neix el 2015 és el resultat de la unió de cinc c...
  Arxivat a: Projectes
 2. 19/01/2018
  Bujaldon és una empresa de Canovelles (Vallès Oriental) amb més de 30 anys d’experiència en el sector de les assegurances. Concretament, està especialitzada en les assegurances per a agències de viatges. Bujaldon ha tornat a confiar en Perception per...
  Arxivat a: Projectes
 3. 07/11/2017
  TicTacTiquet és l'eina per fer la gestió de la venda d'entrades i inscripcions dels esdeveniments pionera al mercat i juntament amb la FAC (federació d'Ateneus de Catalunya) i la XTAC ( Xarxa de teatres d'ateneus de Catalunya) ens hem donat la mà sig...
  Arxivat a: Dia a dia de l'empresa
 4. 07/11/2017
  Perception Technologies SL, una vegada més vol estar al dia amb totes les novetats tecnològiques que envolten els municipis, i estar més a prop dels clients veient les necessitats del mercat.    Com a novetat aquest any hem decidit participar amb un ...
  Arxivat a: Dia a dia de l'empresa
 5. 26/04/2017
  Després de 4 anys, Dessimobel ha tornat a confiar en Perception per a renovar la seva web. Han volgut transmetre, en aquest cas, molta lleugeresa en el contingut i molt d'aire. Per això hem escollit el blanc i el verd com a element de base i hem deix...
  Arxivat a: Projectes
 6. 01/03/2017
  L'auditoria i consultoria Audria ha tornat a confiar en nosaltres per redissenyar la seva nova web. Ja vam fer la seva primera web fa uns anys i ara hem treballat conjuntament per millorar la seva imatge i continguts. Un dels recursos que Audria voli...
  Arxivat a: Projectes
 7. 14/02/2017
  Cava Rovellats és una de les conegudes caves de Catalunya de principis del segle XX. Té un secret amagat que pots llegir aquí. Volien una web en què es veiéssin molt les imatges de la cava i transmetre conceptualment l'amor que tenen per la feina que...
  Arxivat a: Projectes
 8. 09/02/2017
  El nostre client Maynou S.L ha decidit confiar altre cop amb nosaltres per renovar la seva web. A part del redisseny visual, ha volgut també fer una redistribució del contingut potenciant els seus serveis principals i reduint la informació per l'usua...
  Arxivat a: Projectes
 9. 04/01/2017
  La Ruta del Ter ha volgut desenvolupar una web potent en què es potenciés molt la imatge i sigués molt fàcil, a nivell d'usabilitat, trobar les rutes possibles a fer al voltant del Ter. Després de fer un treball exhaustiu de veure pàgina a pàgina què...
  Arxivat a: Projectes
 10. 15/11/2016
  Avui hem anat a la Smart City Expo 2016 a presentar la nostra aplicació Appvisador City.  Aquesta exposició és una trobada internacional sobre realitat urbana i tecnologia. És un punt de trobada entre empreses i institucions relacionades amb les tecn...
  Arxivat a: Dia a dia de l'empresa
 11. 28/10/2016
  Perception ha col·laborat amb la 1a Caminada Solidària de la Protectora de Granollers, celebrada el passat 23/10/16, donant suport en el sistema de les inscripcions. Un dels nostres productes digitals, www.tictactiquet.com, és una eina de gestió d'en...
  Arxivat a: Dia a dia de l'empresa, General
 12. 25/10/2016
  Canon Vallès ha renovat la imatge de la seva web per fer-la molt més visual, simplificada i ordenada. L'objectiu era re-ordenar els continguts i presentar-la a l'usuari d'una manera molt més intuïtiva i fàcil. A Perception ens vam endinsar en el món ...
  Arxivat a: Projectes
 13. 19/10/2016
  Ocomputer és una empresa que fa consultoria, suport i formació en sistemes Mac. Una empresa experta que ha confiat en Perception per crear la seva nova imatge web, que hem desenvolupat amb el nostre gestor de continguts Brancam. Pots veure la seva we...
  Arxivat a: Projectes
 14. 10/10/2016
  La Granja Escola han confiat un altre cop en nosaltres per renovar la web amb el nostre gestor de continguts Brancam. A més com a novetat respecte la web anterior, s'hi ha afegit una botiga online per vendre llibres i altres productes relacionats amb...
  Arxivat a: Projectes
 15. 30/09/2016
  www.appvisador.com és una aplicació que permet enviar notificacions push als usuaris. Un emissor crea un canal (públic o privat) i pot segmentar i enviar avisos als seus destinataris de manera immediata i directa. Les notificacions push són alertes q...
  Arxivat a: Projectes
 16. 23/06/2016
  VoTV ens va venir a gravar a Perception i ens va fer una entrevista sobre un dels nostres productes digitals que hem desenvolupat en els últims mesos: Let's Bla Bla. És una aplicació mòbil per a aprendre idiomes i parlar amb natius de diverses llengü...
  Arxivat a: Dia a dia de l'empresa
Anterior Pàgina 2 de 13 Següent

Butlletí electrònic

Cada mes, actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.