ca es

Blog

 1. 26/05/2020
  PROURSA, Promocions Urbanes de Rubí, S.A, és un organisme municipal que ofereix un servei integral amb l’objectiu de ser una finestra única en matèria d'habitatge: fomentant l’accés assequible a l’habitatge, dinamitzant el mercat de lloguer i promoci...
  Arxivat a: Projectes
 2. 25/05/2020
  La crisi sanitària de la COVID-19 està provocant canvis en molts sectors, però també ha fet que les xarxes socials siguin una de les eines més utilitzades i per aquest motiu, moltes han patit actualitzacions. A continuació, ens centrarem en Instagram...
  Arxivat a: General
 3. 18/05/2020
  Les xarxes socials juguen un paper crític en aquests temps de crisis, moments en els quals la gran majoria de la població mundial està confinada i la majoria dels comerços tancats. Segons dades de Global Web Index, el 95% dels clients estan actualmen...
  Arxivat a: General
 4. 31/03/2020
  Galfer és una empresa líder en la fabricació de materials de fricció i components de sistemes de frenada pels sectors del motociclisme i de bicicletes. Des de 1952 sempre han estat a primera línia en qüestions d'innovació, qualitat i organització. El...
  Arxivat a: General
 5. 30/03/2020
  Appvisador City és una aplicació destinada a facilitar la comunicació de l'Ajuntament amb els ciutadans dels municipis. Una aplicació de fàcil ús i útil que a més et permet conèixer tot el que passa al teu municipi. Aquesta aplicació mòbil permet a l...
  Arxivat a: General
 6. 16/03/2020
  Donada la situació excepcional que s'està vivint en tot el món com a conseqüència de la pandèmia del coronavirus, són moltes les empreses que s'han vist obligades a treballar de manera remota. Amb l'objectiu de facilitar la integració de l'entorn dig...
  Arxivat a: General
 7. 28/02/2020
  A Perception hem acabat un nou projecte, en aquesta ocasió per Whale Spray, empresa líder en formulació i producció de químics en format Spray i a granel. L'objectiu principal? Digitalitzar el catàleg de productes i que aquest faciliti la recerca de ...
  Arxivat a: Projectes
 8. 25/02/2020
  Facebook Creator Studio és una eina que permet programar i publicar els continguts de la teva pàgina de Facebook, Instagram i d’IGTV, des del teu propi ordinador. Aquesta eina també permet la gestió des d'un únic lloc dels missatges de les dues xarxe...
  Arxivat a: General
 9. 10/02/2020
  Has hagut d'enfrontar-te en alguna ocasió a la publicació d'un anunci a través de Facebook Ads? Segur que si ho has hagut de fer, t'hauràs trobat amb certes limitacions. La més comuna es refereix a la imatge, ja que s’ha d’ajustar a unes mesures conc...
  Arxivat a: General
 10. 20/01/2020
  Crear una bona imatge a través de les xarxes socials és essencial, sobretot, si es tracta d'una pàgina d'empresa. Utilitzar publicacions treballades i unificades pel que fa a la mida i al format provoca que la imatge que es projecta sobre nosaltres g...
  Arxivat a: General
 11. 17/01/2020
  A Perception hem dut a terme un nou projecte, en aquesta ocasió per l'empresa Cobalai Bikes. Cobalai Bikes és una empresa dedicada a la distribució de productes per a la pràctica de ciclisme, incloent-hi tota classe de peces, recanvis i accessoris. E...
  Arxivat a: Projectes
 12. 16/01/2020
  Nou any i amb ell també s’anuncien les novetats a les xarxes socials, en aquesta ocasió, parlarem de Twitter. Ja podem anunciar, que molts dels canvis no són apreciables a simple vista, però el que sí que podem afirmar, és que el Twitter actual, poc ...
  Arxivat a: General
 13. 22/11/2019
  A Perception hem creat una eina digital adreçada als ajuntaments perquè tinguin la possibilitat de mostrar el grau de compliment del seu Pla d’Actuació Municipal (PAM).  Has pensat en oferir el Pla d’Actuació Municipal del teu ajuntament en un dissen...
  Arxivat a: Projectes
 14. 21/11/2019
  El mode incògnit de Google per mòbil s'està expandint més enllà del navegador Chrome. En un primer moment, va arribar a YouTube i ara ha arribat a Google Maps. Una de les coses més importants que cal saber del mode incògnit és que "incògnit" no vol d...
  Arxivat a: General
 15. 05/11/2019
  Has sentit a parlar de TikTok? És una aplicació que està causant furor a tot el món, especialment entre el públic adolescent. Així que no et preocupis si no has sentit a parlar d’ella! TikTok, abans coneguda com Musical.ly és una de les aplicacions m...
  Arxivat a: General
 16. 23/10/2019
  Et preguntes quines són les xarxes socials més utilitzades a Espanya durant aquest 2019? Segons el informe realitzat per iabspain.es un 85% dels internautes entre 16-65 anys utilitzen les xarxes socials, el que representa més de 25,5 milions d’usuari...
  Arxivat a: General
Anterior Pàgina 2 de 16 Següent

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.