ca es
Blog

Galfer estrena nova web

31/03/2020

Galfer és una empresa líder en la fabricació de materials de fricció i components de sistemes de frenada pels sectors del motociclisme i de bicicletes. Des de 1952 sempre han estat a primera línia en qüestions d'innovació, qualitat i organització. El seu objectiu era adaptar la seva imatge corporativa pel que fa a la pàgina web als nous temps, com? Utilitzant l'editor visual Wordpress, ja que el client està familiaritzat amb aquest gestor de continguts i li resulta més fàcil a l'hora de crear contingut.

Per això des de Perception vam realitzar en una primera fase un disseny de l'arquitectura web amb l'objectiu de definir les seccions i els diferents tipus de contingut que formaven el lloc web.

En un segon lloc, vam començar a definir tot el relacionat amb l'aparença gràfica, és a dir, amb el disseny gràfic de totes les seccions. I finalment, en l'última fase del projecte, vam adaptar tot el disseny que vam construir en les anteriors fases a una plantilla de Wordpress, una plantilla 100% personalitzada basada en les necessitats del client.

A més també vam crear un sistema de redireccions SEO amb l'objectiu de no perdre totes les URL indexades a la versió antiga del web.

Característiques de la plantilla

En ser un model totalment personalitzable, la plantilla té una sèrie de peculiaritats.

  • S'ha utilitzat el sistema multisite de Wordpress, d'aquesta manera, s'han creat 3 webs separades, basades en les diferents divisions de l'empresa:

  • Pàgina multidioma: Espanyol, Anglès i Italià

En utilitzar l'editor de continguts Gutenberg de Wordpress hem pogut personalitzar completament la pàgina pel client.

Finalment, també ens agradaria destacar la pàgina de distribuïdors, una pàgina que compta amb un filtre de localització de tots els distribuïdors de l'empresa.

Amb aquest nou disseny Galfer ha aconseguit un web totalment personalitzada i separada per sectors, on també ofereix un espai de compra en línia. Un web totalment adaptat a la seva imatge corporativa que s'adapta als nous temps tecnològics sense perdre la seva essència. 

Arxivat a: General

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.