ca es
Blog

Redisseny del web de Whale Spray

28/02/2020

A Perception hem acabat un nou projecte, en aquesta ocasió per Whale Spray, empresa líder en formulació i producció de químics en format Spray i a granel. L'objectiu principal? Digitalitzar el catàleg de productes i que aquest faciliti la recerca de productes per part del client.

A més, també s'ha redissenyat la pàgina web, afegint un apartat de Distribuïdors i un altre pel Blog.

Per crear el catàleg en línia s'ha creat un excel online, que és l'eix principal del cercador. En aquest excel existeixen diferents columnes, una pel nom del producte i altres per categoritzar segons "Famílies, canals o funcionalitat". Aquest procés de categoritzar el producte el realitza el mateix client.

La tecnologia utilitzada per aquest tipus de cercador ha estat ElasticSearch, un motor d'analítica, anàlisi distribuït i codi obert per a tots els tipus de dades, inclosos textuals, numèrics, geoespacials, estructurats i desestructurats. La velocitat i escalabilitat d'aquest tipus de tecnologia permet indexar molts tipus de contingut.

Mentre que l'automatisme que llegeix les dades es diu cron, un administrador de processos que executa guions a intervals regulars, en aquest cas, un cop al dia. Aquest sistema se centra a llegir totes les dades de l'excel per sincronitzar-los amb la pàgina web i així, mostrar tots els productes actualitzats diàriament.

També hem treballat la UI, és a dir, la interfície de l'usuari, que es refereix al que l'usuari utilitza, és a dir, allò amb el que podrà gestionar els processos digitals que desitja realitzar. I alhora, també hem treballat la UX, l'experiència de l'usuari, és a dir, ens hem posat en la ment de l'usuari per saber com aquest interpretaria el nou cercador.

A continuació us deixem un petit vídeo detall de com funciona aquest nou cercador i on podreu observar la quantitat de filtres que incorpora. 

 

El client opina

"Desde Whale Spray volem expresar la nostre gratitut a Perception Technologies per fer posible una web pionera al Sector Industrial. Han desenvolupat un dels buscadors de producte més complets del mercat de productes químics en Spray i Granel, cosa que no era gens fàcil tenint en compte totes les especificacions i paràmetres que els hi vem comunicar que volíem. En el futur seguirem treballant amb Perception per poder millorar i actualitzar el web, ja que avui en dia el món canvia molt ràpid i és necessiten a professionals dinàmics com ells per adaptarse al 100%. Moltes gràcies i benvinguts al #teamWS!"

 

Arxivat a: Projectes

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.