ca es
Blog

Les novetats de Twitter per a aquest 2020

16/01/2020

Nou any i amb ell també s’anuncien les novetats a les xarxes socials, en aquesta ocasió, parlarem de Twitter.

Ja podem anunciar, que molts dels canvis no són apreciables a simple vista, però el que sí que podem afirmar, és que el Twitter actual, poc s'assembla al del seu naixement l’any 2006.

L'objectiu de les últimes novetats, segons Twitter, és posar en el centre de mira als usuaris i així, tractar de donar-li més poder del que tenen avui en dia.

Actualment, Twitter ocupa el 12è lloc en el rànquing mundial de les xarxes socials més populars, compta amb una audiència de més de 300 milions d'usuaris actius mensuals.

Novetats de Twitter per l’any 2020

Atent/a a les següents novetats i aprofita-les al màxim aquest any.

Millorar les possibilitats per compartir informació

Twitter ocupa el primer lloc per davant de Facebook, YouTube o Instagram en el que respecta a canals de notícies. Twitter es posiciona com la xarxa social més periodística de les tres.

Més segmentació

Un dels objectius dels responsables de Twitter és que es converteixi en un canal de notícies social i participatiu. De moment, ho farà fent arribar les publicacions adequades als usuaris més indicats.

Més poder per l'usuari

Fins aquest any, quan un perfil mencionava a un usuari, aquest no podia triar ser esmentat o pel contrari retirar-la. Però això, a partir d’ara, canviarà!

Twitter està treballant en una opció perquè l'usuari esmentat pugui eliminar la menció en la qual apareix, com també, treure l'etiquetatge de la fotografia.

A més, Twitter ha anunciat que introduirà un control amb el qual es podrà triar qui té la capacitat de respondre un tweet específic.

Per exemple, els missatges tindran 4 opcions:

  1. Etiqueta Global: Qualsevol podrà comentar, com passa actualment.
  2. Etiqueta Group: Només podran respondre els usuaris que l'emissor segueixi i els usuaris que apareguin esmentats.
  3. Etiqueta Panell: Únicament podran contestar les persones etiquetades en el missatge.
  4. Etiqueta Statement: És un missatge que no permetrà cap comentari.

Major control sobre els RT

El creador de la publicació podrà decidir a través d'una nova funcionalitat si el seu missatge pot ser compartit o no.

Prioritat al contingut multimèdia

Alguns estudis plantegen que els vídeos a Twitter aconsegueixen el doble d'engagement que en altres xarxes socials. Per aquest motiu, és normal que Twitter vulgui apostar per aquest format de contingut.

Edició de les mencions

Durant anys no ha estat possible editar un missatge ja publicat, fins ara, aquesta és una de les novetats més esperades pels usuaris. Però no és exactament com imaginàvem, Twitter permetrà el 2020 poder modificar les mencions dels missatges ja publicats.

Aquestes són algunes de les novetats anunciades per Twitter per a aquest 2020, a Perception estarem atents a noves modificacions. Què us semblen?

 

Arxivat a: General

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.