ca es
Blog

Quines eines utilitzar per teletreballar des de casa?

16/03/2020

Donada la situació excepcional que s'està vivint en tot el món com a conseqüència de la pandèmia del coronavirus, són moltes les empreses que s'han vist obligades a treballar de manera remota.

Amb l'objectiu de facilitar la integració de l'entorn digital en els processos de treball, a Perception, volem presentar-vos algunes eines útils per mantenir la productivitat i el ritme de treball. A més, també us volem explicar la nostra experiència amb una d'aquestes aplicacions i així poder-vos ajudar a vosaltres amb els vostres equips.

Zoom

Zoom és una eina que permet realitzar reunions en línia amb tot l'equip o amb clients. Què permet fer?

 • Permet fer videotrucades de fins a 100 participants en la seva modalitat gratuïta.

 • Límit de 40 minuts.

 • Per utilitzar l'aplicació cal estar registrat.

 • Permet compartir pantalla i unir-se des d'una línia telefònica en versió veu.

 • També ofereix la possibilitat de gravar la trucada.

Google Drive + Hangouts

Google Drive és ideal per arxivar o compartir tot el que necessites amb tot el teu equip, a més, permet utilitzar l'aplicació integrada "Hangouts" per a realitzar videotrucades de fins a 10 persones en la seva versió per a usuaris convencionals i 25 en l'empresarial.

Es poden realitzar videotrucades des de la seva versió web o la seva app mòbil, i ofereix una molt bona qualitat d'imatge i de so.

Slack

Slack és una eina de col·laboració que pot substituir el correu electrònic i ajudar a fer que el teu equip i tu pugueu treballar més fàcilment.

 • Creació de canals per a equips o projectes, pots triar si els canals siguin tancats o oberts.

 • Integració d'altres aplicacions.

 • Trucades de veu o de vídeo: es poden iniciar trucades amb qualsevol altre membre del teu espai de treball directament de Slack, compartir pantalla i fins i tot es pot dibuixar a la pantalla mentre es comparteix.

Aquesta ha estat la plataforma triada per treballar a Perception. Amb ella el nostre equip està en contacte en tot moment. Ens permet poder integrar diferents aplicacions amb les quals treballem, com per exemple, Google Drive, Jitsi Meet, Notes, Redbooth, entre d'altres.

Per organitzar-nos i fer reunions telemàtiques utilitzem l'eina Jitsi Meet, que hem integrat a Slack, una aplicació que ens permet fer videotrucades il·limitades, compartir pantalla fins i tot demanar el torn de paraula.

També permet configurar les notificacions, què vol dir això? Podem decidir si rebre una notificació en el cas que ens hagin esmentat, és a dir un missatge privat o algú hagi comentat sobre una paraula clau, que prèviament nosaltres hem definit.

La veritat, encara no l'havíem utilitzat i ... Gras error, ho reconeixem! Malgrat tenir el compte creat des de 2015, encara treballàvem amb Hangouts, i sembla que això ja s'ha acabat. Slack és molt millor, ens permet fins a 10.000 missatges d'històric gratis. 100% recomanable! Si esteu pensant a canviar d'eina o no teniu cap, no espereu més!

Discord

Discord és una de les aplicacions gratuïta que permet crear servidors amb diferents canals en què xatejar, i en ells també es poden reservar alguns canals específics per a converses de veu.

 • Permet fer videotrucades grupals de fins a 50 persones.

 • També es pot compartir pantalla.

 • Té versió d’escriptori i aplicació mòbil.

A Perception portem setmanes 100% treballant a distància i utilitzant les eines que ens ofereixen a Internet i de moment, la que millor resultat ens està oferint és Slack, d'aquesta manera, seguim garantint als nostres clients el servei i atenció habitual.

Totes les crisis obren noves oportunitats! 

 

Arxivat a: General

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.