ca es
Blog

El Pla d'Actuació Municipal més visual per tothom!

22/11/2019

A Perception hem creat una eina digital adreçada als ajuntaments perquè tinguin la possibilitat de mostrar el grau de compliment del seu Pla d’Actuació Municipal (PAM). 

Has pensat en oferir el Pla d’Actuació Municipal del teu ajuntament en un disseny més atractiu, dinàmic i més proper? Amb l’eina que t’oferim a continuació és possible! 

PAM facilita als consistoris que puguin donar accés a la informació pública a la ciutadania, i així, ajudar-los a aplicar la llei de transparència.

Fàcil de treballar i fàcil d’entendre, l’Ajuntament de Montornès del Vallès ja utilitza i ofereix als ciutadans del seu municipi aquesta eina. I tu? 

Si encara no t’ha quedat clar, què és el PAM, t’ho expliquem a continuació. 

 

  

Què és el PAM? 

El Pla d’Actuació Municipal és el document que ha de guiar les polítiques municipals durant els anys que estigui al capdavant el partit polític triat en les últimes eleccions.

En el cas del PAM de Montornès del Vallès es divideix en:

  • Objectius i accions

  • Grans inversions

Tot i que aquesta eina és totalment personalitzable i adaptable a les necessitats de cada ajuntament, nosaltres ens encarreguem de donar-li una imatge atractiva i àgil. 

Beneficis del Web Pla d’Actuació Municipal

Els beneficis del Web Pla d’Actuació Municipal que oferim a Perception són molts, però en destaquem els més importants: 

  • Fàcil de treballar: on l’administració pública només haurà d’introduir en un Excel els percentatges i l’eina ja calcularà automàticament cada objectiu. 

  • Fàcil d’entendre pel ciutadà o ciutadana: una eina que permet una comunicació més propera i dinàmica amb la població amb una interfície molt visual, mitjançant gràfics. 

  • Ajuda a que la ciutadania estigui al dia de l'evolució del PAM.

  • Transparència continuada: l’ajuntament pot informar en tot moment de com evoluciona amb el seu Pla d’Actuació Municipal, a través d’una plataforma molt visible.

Els formats pdfs. estan molt bé, però actualment vivim en un món on la ciutadania no té el temps suficient per dedicar-li a llegir un text llarg i feixuc. Voleu arribar als vostres ciutadans? A Perception et facilitem la feina!

Posa’t en contacte amb nosaltres i pregunta per aquesta eina digital, pots posar-te en contacte a través d’aquest formulari o trucant al 93 846 68 93

 

Arxivat a: Projectes

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.