ca es
Blog

Digitalització de l'eina de comandes de Cobalai Bikes

17/01/2020

A Perception hem dut a terme un nou projecte, en aquesta ocasió per l'empresa Cobalai Bikes. Cobalai Bikes és una empresa dedicada a la distribució de productes per a la pràctica de ciclisme, incloent-hi tota classe de peces, recanvis i accessoris. El projecte consistia a fer un salt important en la millora de la gestió de comandes, com? Digitalitzant tot el procés de comandes de l'empresa. D'aquesta manera, s'ha creat una web privada per als clients de l'empresa en la qual els clients ja poden realitzar els encàrrecs de productes que necessitin i així facilitar a l'empresa el control d'estoc i de comandes que reben. La digitalització de tots els productes que ofereixen aporta molts beneficis, com:

  • Més rapidesa a les comandes.
  • Major comoditat.
  • Augment del rendiment.
  • Minimització dels errors.
  • Identificació i planificació.

Només començar a treballar amb aquesta nova eina, Albert Coronado, gerent de Cobalai Bikes ens ha fet saber que, La sensació ha estat brutal, increïble, rapidíssim! Ho hem provat entrant una comanda real –molt extensa- que ens havia entrat per mail. És més àgil entrar-la al B2B que a l'ERP!!! Era l’escenari just pel qual està pensat el B2B. Molt satisfet de la funcionalitat obtinguda, felicitats i gràcies a tots els que hi heu col·laborat.

Cobalai Bikes és un tipus de negoci B2B, però... què vol dir exactament comerç electrònic B2B? B2B són les sigles de business to business (negoci a negoci) i tracta sobre aquells negocis on la transacció comercial es realitza únicament entre empreses que operen a Internet, de manera que no intervenen consumidors entremig. Aquesta tipologia de comerç electrònic es realitza entre negocis en línia i és molt comú quan la botiga en línia ven a l'engròs o distribueix components o matèries primeres, que en un futur seran utilitzades per altres indústries, com és el cas de Cobalai Bikes. En un comerç electrònic B2B existeixen tres modalitats::

  1. El mercat controlat en el qual únicament s'accepta venedors a la recerca de compradors.
  2. El mercat en el qual el comprador busca proveïdors.
  3. El mercat en el qual els intermediaris busquen que es produeixi un acord comercial entre els venedors i els compradors.

Des de mitjans de desembre de 2019, Cobalai Bikes ja utilitza aquesta nova eina que els ajudarà en el dia a dia de totes les seves comandes.

Arxivat a: Projectes

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.