ca es
Blog

Nou web i botiga online de l’Institut Cimax

04/02/2019

Recentment, a Perception hem fet el nou web de l’Institut Cimax, que compta, a més, amb una botiga online. La feina feta ha estat enorme, ja que la quantitat de pàgines amb els serveis que ofereixen és molt nombrosa.

El web s’ha hagut de crear des de zero. Per tant, se n’ha hagut de fer tot el disseny i la programació. Com que el client volia un portal administrable, aquesta vegada ens hem decantat pel WordPress.

El procediment per fer encabir en el web l’ampli ventall de serveis que ofereixen ha estat complex. I és que no en va, a l’Institut Cimax porten a terme més de 50 tipus de tractaments relacionats amb la medicina i la cirurgia estètica i l’odontologia.

Conjuntament amb el client, des de Perception s’ha fet una feina molt important per ordenar i relacionar els continguts. L’objectiu és que el client trobi amb més facilitat el tipus de tractament més adequat a les seves necessitats.

Així, a banda d’una pàgina amb l’explicació detallada de cada un dels serveis que ofereix, el web de l’Institut Cimax també compta amb un apartat per a promocions, un altre per a un blog i un altre per a contactar amb el centre.

A més, conté una botiga online en què s’ofereix tot tipus de productes relacionats amb l’estètica corporal. Per poder accedir-hi, tan sols t’hi has de registrar i llestos!

D’altra banda, amb aquest client també s’està treballant en una estratègia de màrqueting online per situar el web en els primers llocs dels cercadors.

Arxivat a: General

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer click al botó de subscripció, acceptes la informació que serà transferida a Mailchimp per al processament de l'enviament del butlletí. Si vols més informació sobre les polítiques de privacitat de Mailchimp, fes click aquí.