ca es

L'empresa

L'equip

Jordi Rodríguez

Gerent

L'any 2000, quan Google encara no existia, el Jordi va crear Perception. Aquesta veterania a Internet li permet distingir de seguida les modes passatgeres dels avenços realment transformadors.

Linkedin

Jordi

Jordi Moragas

Comercial

El Jordi reuneix dues qualitats que és difícil trobar en una mateixa persona: d'una banda, entén la tècnica que hi ha al darrere d'Internet; i de l'altra, és capaç d'explicar-la als clients de forma planera.

Linkedin

Jordi Moragas. Responsable de vendes.

Marta Vidal

Comptabilitat

Sovint es pregunta què fa un dona que no li agrada la informàtica en una empresa plena d'homes amants de la tecnologia. Ja t'ho diem nosaltres: fer-nos tocar de peus a terra amb el teu sentit comú.

 

Marta

Gemma Casals

UX & UI

Apassionada del disseny i la usabilitat. El detall i la cura amb els quals ens presenta els seus esbossos no enganyen, es nota que sap del que parla. Els Pio-pixels ens han piulat la seva ció per la il·lustració.

 Twitter Linkedin Dribbble

Adrià Prat

Desenvolupador mòbil

L'Adrià es considera un "artesà", però un artesà del software, sobretot per a mòbils. De vegades sembla que fer una aplicació per iOS o Android sigui qüestió de modelar una mica de fang, però el que és clar és que se n'ha de tenir traça i ell en té.

Berta Sañé

Desenvolupadora

Vinguda de terres vigatanes, la Berta és una noia amb molta energia. És jugadora i entrenadora de tenis des de fa anys i sempre la trobem amb una actitud riallera. Un positivisme que es contagia a tot l'equip i que s'agraeix sobretot a l'hora de tractar amb els clients. 

Dani Nieto

Desenvolupador

La serenor i la resolució són les ensenyes d'un dels nostres programadors més joves. En Dani té dues de les actituds imprescindibles per a ser un gran programador. Amant del tenis, els animals i un viatger en potència. Aire fresc per a la nostra oficina!

Joan Roca

Desenvolupador

En Joan és un noi molt optimista que a part de programar, aporta alegria a l'equip. No et dirà mai que no i sempre està disposat a aprendre o ajudar en allò que faci falta, això sí, sempre acompanyat d'alguna ironia divertida. També li agrada provar cadires còmodes. Encara no ha trobat la seva a l'oficina...

David Vinagre

Dissenyador i Frontender

En David dissenya, maqueta i s'inventa maneres de treballar més eficientment perquè ell diu que és un despistat. Nosaltres pensem que això és una actitud positiva per part seva! I quan és el seu aniversari, ens porta pastissos de princeses per esmorzar (es nota que té fills i sap què agrada!). A més, en David és també il·lustrador de "gargots", com ell en diu. 

Teo Iordache

Desenvolupador

En Teo és un dels programadors més joves que tenim i és molt responsable i treballador. Sempre està disposat a ajudar als altres i és un dels més riallers de l'oficina. Als matins i tardes potser us el trobeu per Granollers amb el seu patinet elèctric. 

Ainoa Sebastian

Departament comercial

Energètica i resolutiva, l'Ainoa porta temes comercials dels productes de Perception. És amant dels animals i molt divertida explicant històries. Sempre li podeu preguntar per la Jacinta i segur que riureu una estona. 

Jennifer Moreno

Continguts i Màrqueting

Tenim una altra amant de la Festa Major de Granollers a l'oficina. Aquest cop, dels Blaus! La Jennifer s'encarrega de les xarxes socials i de la redacció de continguts digitals tant dels nostres clients com de Perception. Si et subscrius a la nostra newsletter, en tindràs una mostra!

Bàrbara López

Desenvolupadora

La Bàrbara és programadora, però amb un ull posat al disseny. Li agrada que quedi tot ben colocat i té moltes ganes d'aprendre qualsevol cosa relacionada amb el món web. Li encanten els gats i té una bona col·lecció de samarretes dedicades a aquests petits felins.

Tu

Vols treballar amb nosaltres?

Posa't en contacte amb nosaltres

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.