ca es
Blog

Les teves comandes per WhatsApp - Perception ajuda al comerç local

08/06/2021

El petit comerç està sent un dels sectors més castigats per les restriccions causades per la pandèmia de la COVID-19. A Perception volem ajudar als negocis locals, com restaurants, peixateries, botigues d'alimentació, estancs, farmàcies o botigues petites en general, amb un nou producte digital propi, PedidosWhatsapp.

Què és PedidosWhatsapp?

Perception vol ajudar a tots aquests negocis que s'han vist afectats per les restriccions. L'objectiu principal de PedidosWhatsapp és ajudar el petit comerç a estar presents a internet, facilitant la comunicació amb els clients i minimitzant l'ús de terceres aplicacions.

El comerç local s'està veient molt afectat per totes les restriccions a causa de la pandèmia, veient-se obligats a reinventar-se i oferir serveis que mai havien tingut, com per exemple, fer una comanda perquè te l'enviïn a casa o bé per recollir-la al mateix en el local.

¿La nostra intenció? Facilitar a aquests negocis la comunicació amb els seus clients.

Com funciona PedidosWhatsapp?

És molt fàcil i ràpid!

Amb PedidosWhatsapp cada negoci té el seu propi enllaç personalitzat o codi QR, conjuntament amb el seu catàleg de productes. Exacte! Fins i tot s'ofereix la possibilitat d'afegir fotos dels productes si així ho vol. L’usuari només ha de triar els productes que necessita, omplir les dades mínimes de contacte i fer clic al botó de "Demana ara". La plataforma automàticament enviarà la comanda al Whatsapp* del negoci. ¿Senzill, veritat?

El propietari del negoci rep la comanda en el seu número de Whatsapp amb el detall de la comanda, import, etc. Així doncs, PedidosWhatsapp facilita la comunicació a través de WhatsApp*, una aplicació que actualment tenim tots instal·lats en els nostres telèfons mòbils i sense necessitat de descarregar aplicacions de tercers.

D’aquesta manera el propietari pot comunicar-se de manera senzilla i àgil amb el client i concretar el dia i l'hora de lliurament de la comanda, a més podrà comunicar qualsevol informació relacionada amb la seva comanda. Sense esperes!

Tinc un negoci... Com començo a utilitzar PedidosWhatsapp?

Si tens un negoci i et preguntes com pots unir-te a pedidoswhatsapp.es, no et preocupis, és molt senzill, ho pots fer directament des de la web.

Quins avantatges té PedidosWhatsapp?

Utilitzant PedidosWhatsapp tot són avantatges:

  • No necessites una pàgina web o botiga en línia, PedidosWhatsapp és la teva primera web i botiga online, tot en un.

  • Senzill d'utilitzar. Si saps utilitzar WhatsApp*, saps utilitzar PedidosWhatsApp.

  • No paguis comissions per cada venda.

  • Sense descàrregues d'aplicacions de tercers.

  • Comunicació fàcil i directa amb els teus clients, sense intermediaris.

  • Decideix si fas lliurament a domicili o només Take-away (recollida en el teu negoci).

  • Estalvia molt de temps i gaudeix de la vida.

Creiem que amb aquesta plataforma, al costat de les xarxes socials i WhatsApp* aconseguirem estar més a prop dels clients i així aconseguir apropar els negocis locals als domicilis.

Preu de PedidosWhatsapp?

A PedidosWhatsapp oferim una tarifa adaptada a les teves necessitats i sense permanència mínima, amb tan sols 60 € a l'any tindràs:

  • Comandes en el teu número de WhatsApp*.

  • Productes il·limitats.

  • Multi idioma

Actualment ja utilitzen aquesta plataforma alguns restaurants i el feedback és d'allò més satisfactori.

PedidosWhatsapp

 

Necessites més informació sobre PedidosWhatsapp? (Necessites javascript per veure aquest correu-e) amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes.

Ara amb PedidosWhatsapp, comença ja a rebre comandes online!

*Marca registrada per Facebook

 
 
 
 
 
Arxivat a: General, Projectes

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.