ca es
Blog

Els Reis d’Orient arriben amb cita prèvia

22/12/2020

Aquest Nadal, com la resta del 2020, serà especial i diferent. Mentre estem pendents de l’evolució de la pandèmia i de les mesures i normes que s’han d’atendre per poder doblegar la corba per combatre la propagació de la Covid-19, els Reis d’Orient busquen la fórmula més adient per poder atendre a tots els infants del món. I com s’ho faran?

Molt senzill! Els Reis d’Orient també se sumen a la reserva de cita prèvia i així assegurar que els vostres regals arribin a les llars amb Entràpolis, una plataforma de gestió i comunicació d’entrades i inscripcions en línia, senzilla i amb infinitat d’avantatges. Està clar, que la visita dels reis no podia faltar!

Gràcies a Entràpolis, els Reis d’Orient podran ser visitats pels més menuts de les cases evitant les aglomeracions i les llargues esperes. Totes aquelles famílies que desitgin veure'ls ho podran fer! Només s’hauran de registrar a la plataforma digital, triar l’horari i seguir les instruccions dels mateixos organitzadors.

És un any ple de reptes i d’oportunitats on Ses Majestats els Reis d’Orient també s’han adaptat a les circumstàncies de la pandèmia, això sí, amb un somriure d’orella a orella.

Fixa’t en els següents municipis i com s’han adaptat a les restriccions aquest Nadal. 

Al teu municipi encara no ha arribat la reserva de cita prèvia per visitar els Reis d’Orient? El Tió o les Fires de Nadal? Posa’t en contacte amb Entràpolis i ajudarem a Ses Majestats a portar la màgia al vostre municipi!

Arxivat a: General

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.