ca es
Blog

Què és i com funciona els Reels d'Instagram?

08/10/2020

Instagram ha llançat Reels la competència directa a la xarxa social de moda Tik Tok. Fins al moment, aquesta nova funció d'Instagram està disponible a 50 països. Qui guanyarà la batalla?

Què són els Reels d'Instagram?

Els Reels d'Instagram són vídeos breus de 15 segons que els usuaris utilitzen per expressar-se de forma creativa, com per exemple, vídeos acompanyats d'efectes, text o música.

L'objectiu d'aquesta nova funció d'Instagram és publicar tot allò que cada persona consideri important, amor, humor, causes socials i molt més.

A més, Instagram permet que els Reels estiguin oberts a tothom i no només als nostres seguidors, però, sempre tindrem la possibilitat de triar si volem o no que es mostrin a la resta de la gent. Això sí, perquè els nostres Reels siguin públics el nostre compte també ho ha de ser.

En el cas de tenir un compte privat, els Reels seguiran la configuració de privacitat del teu Instagram. Podràs compartir al feed perquè només els teus seguidors puguin veure el teu Reel i alhora, els usuaris no podran utilitzar l'àudio original de les teves Reels, ni tampoc podran compartir els teus vídeos amb altres persones que no et segueixin.

Un cop gravat el vídeo i editat, podem fixar-lo en una secció específica del perfil situat entre el nostre timeline de publicacions i la pestanya d'Instagram Direct. De la mateixa manera, Reels tindrà una secció pròpia.

Segons Instagram, els Reels seran una bona eina per guanyar seguidors, ja que estarà integrada dins de l'apartat de descobrir en una secció pròpia.

On podem compartir els nostres Reels?

Els Reels que anirem creant els podrem compartir en el feed, a les Stories d'Instagram o per missatge directe. Si triem compartir-les com Stories desapareixeran a les 24h, com també les Stories estàndard.

En el cas que el nostre Reels destaqui a Explorar rebrem una notificació indicant-ho, una dada curiosa, per saber la popularitat de la publicació.

Quins passos he de fer per gravar un Reel?

El primer que hem de fer per crear un Reel és dirigir-nos a les Stories i allà observarem la funció de Reels, de dalt a baix ens trobarem:

  • Àudio i música: tindràs la possibilitat d'incloure als teus vídeos una de les cançons disponibles a Reels i escollir els 15 segons de la peça que més t'agradin.
  • Velocitat: jugar amb les velocitats del vídeo et donarà molt de joc.
  • Efectes i filtres: àmplia varietat de filtres i efectes per gravar els teus Reels.
  • Temporitzador i compte enrere: amb aquesta funció podràs establir la durada del vídeo o iniciar un compte enrere per gravar en mans lliures.
  • Alineació: podràs alinear els objectes d'un clip anterior abans de gravar el següent. Molt útil per afegir canvis de roba.

 Ho tens clar? Ja saps, fes treballar la imaginació, dóna-li a gravar i comparteix.

 

Arxivat a: General

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.