ca es
Blog

Organitza esdeveniments segurs amb Entràpolis!

07/10/2020

La pandèmia de la Covid-19 ha afectat d'una manera o altra a tots els sectors, i malauradament la cultura ha estat un dels sectors més afectats per les restriccions.

Entràpolis, la plataforma de gestió i venda d'entrades i inscripcions de Perception amb més de 600 organitzadors ha volgut ajudar en aquests moments tan complicats per a aquest sector i ha posat a disposició dels organitzadors una eina per garantir la distància social als patis de butaques, donant seguretat als assistents i maximitzant els aforaments.

Com funciona?

L'organitzador establirà quina distància social vol en el seu pati de butaques i aquesta s'aplicarà automàticament, per exemple, una família podria comprar 4 butaques contigües i l'eina bloquejaria les confrontants per la distància social que l'organitzador hagi indicat. 

Actualment, Entràpolis ofereix les següents opcions:

1. Distanciament social vertical: quan es compra una butaca es bloquegen automàticament aquestes butaques que estan a una distància de X butaques de forma vertical. Aquest tipus de distanciament social és poc comú.

2. Distanciament social horitzontal: quan l'usuari compra una butaca es bloquegen les butaques que estan a una distància de X butaques de forma horitzontal.

3. Distanciament social vertical i horitzontal: quan l'usuari compra una butaca es bloquegen les butaques de forma vertical i horitzontal que estan a una distància de X butaques.

Distanciament social vertical i horitzontal

Per poder optar a aquesta funció és necessari digitalitzar l'espai físic, sigui interior o exterior, d'aquesta manera l'organitzador tindrà un millor control dels aforaments, evitarà aglomeracions i facilitarà la gestió/accessos tant a usuaris com a organitzadors.

El software de venda d’entrades permet digitalitzar espais físics oberts o tancats i convertir-los en patis de butaques numerades, per exemple, teatres, auditoris, sales, places, patis, autocinemes, etc. Si aquest és el teu cas, no dubtis a posar-te en contacte.

La comunicació àgil i senzilla dels organitzadors amb el seu públic (usuaris, compradors, socis, etc...) és un altre punt en què Entràpolis ajuda als organitzadors a fer el seu dia a dia més amè.

Les anul·lacions o canvis en els espectacles, per desgràcia estan en l'ordre del dia, així que cal comunicar canvis o problemes amb l'aforament o simplement cal donar eines als organitzadors d'esdeveniments per poder parlar amb els seus usuaris de forma àgil i senzilla.

Permetre que els organitzadors puguin segmentar el seu públic i enviar newsletters directament als compradors d'un esdeveniment en dos clics els permet tenir un contacte directe, proper i fàcil d'utilitzar sense haver d'utilitzar eines complexes.

I per acabar, l'última novetat que Entràpolis ha afegit a la seva aplicació és l'opció de facilitar la traçabilitat de les persones que assisteixen als esdeveniments, d'aquesta manera, cada organitzador podrà demanar el NOM i el TELÈFON de cada usuari que assisteixi. Per optar a aquesta opció, no cal tenir pati de butaques.

Per ara, aquests són els canvis que Entràpolis ofereix als seus organitzadors i assistents als esdeveniments. Unes novetats molt útils per als temps que vivim. Seguretat i cultura poden anar de la mà i així ho estan demostrant.

Salut, cultura i paciència! 

Arxivat a: General

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.