ca es
Blog

Sí a un estiu 2020 amb piscina!

24/07/2020

El 2020 està sent un any ple de canvis i d’adaptacions a causa de la Covid-19. Molts sectors s’han vist afectats i obligats a adaptar-se a les noves directrius sanitàries. A Perception hem volgut aportar el nostre granet de sorra i per això hem creat EntradesPiscina.


L’objectiu d’aquest projecte és ajudar a complir amb les normes d’aforament de les diferents fases de la desescalada i així permetre gaudir de l’ús de piscina durant l’estiu.

Què permet fer l’aplicació EntradesPiscina?

L’aplicació EntradesPiscina permet:

  • Realitzar reserva prèvia o al moment: venda d’entrades i abonaments en línia, però també permet fer la compra a taquilla per aquelles persones que no puguin comprar-la online. Amb aquest gest ajudem a evitar aglomeracions i cues en la compra de les entrades o abonaments per accedir a la piscina.

  • Control d’aforament detallat: fixar l’aforament de la piscina i crear múltiples franges horàries en el cas que la instal·lació ho necessités. És una aplicació que s’adapta en tot moment a les necessitats del municipi i al moment de la desescalada que ens trobem.

  • Evitar el contacte físic: gràcies a les entrades i abonaments que es comprin amb l’APP EntradesPiscina, s’evitarà el contacte físic perquè aquestes es validaran a través d’un codi QR, tal com es fa a teatres o als aeroports.

  • Múltiples preus en funció de l’usuari: per exemple, en el cas que la instal·lació tingui descomptes per a socis o empadronats, també permet segmentar. 

A més, la plataforma també permet la traçabilitat dels usuaris en cas de detectar algun positiu de COVID-19. 

Ja són uns quants els Ajuntaments que s’han sumat a gestionar les seves piscines municipals amb l’aplicació EntradesPiscina.

 

 

ajuntaments EntradesPiscina

Un dels altres Ajuntaments que es va sumar a la gestió de les piscines amb l’aplicació EntradesPiscina va ser Lleida, però malauradament no podrà obrir pels rebrots i circumstàncies que hi ha hagut en aquella regió.

Fins al dia d'avui, quasi 5500 usuaris s’han registrat i hem implantat el sistema a 21 piscines. Els Ajuntaments han aconseguit minimitzar el contacte físic i facilitar la compra d’entrades i abonaments als seus usuaris.  

Si necessites més informació o vols contactar amb nosaltres o pots fer aquí

Aquest estiu de cap a l’aigua amb EntradesPiscina!

 

Arxivat a: Projectes

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.