ca es
Blog

El restaurant Os Galegos estrena web

14/01/2019

El conegut restaurant granollerí Os Galegos ha estrenat web recentment. A Perception ens hem encarregat de fer-ne el disseny i la programació des de zero. Hem triat el nostre gestor de continguts propi, Brancam, per fer-ho possible, ja que els propietaris del restaurant volen fer el manteniment dels continguts del web ells mateixos. I això, amb Brancam, no només és possible sinó que és molt senzill!

Pel que fa al disseny i l’estil del web, al nostre estudi de desenvolupament digital ens vam decidir per un model senzill, net d’artificis innecessaris. El disseny que hem portat a terme, que imita les cartes dels restaurants, juga amb els colors de la bandera gallega (blanc i blau cel) i inclou motius mariners i imatges d’alguns dels seus plats més característics.

El web està compost de quatre apartats: un de dedicat als menús, un altre als serveis, un altre amb notícies i un darrer per fer reserves. El primer és el més extens, ja que a banda de reproduir la carta general del restaurant, també incorpora una pàgina per als menús especials, un altra per als menús per a grups i una altra per a la carta de vins.

A banda del servei al restaurant mateix, on disposen de dos menjadors i terrassa, la marisqueria també ofereix catering a domicili, així com l’organització de banquets per a tot tipus d’esdeveniments, com ara casaments i festes privades.

El José i el Joaquín, els propietaris del negoci, van celebrar l’any passat el 20è aniversari de la fundació del restaurant. Basen el seu èxit a treballar amb productes frescos i de primera qualitat que els permeten oferir els millors plats das terras galegas.

Si hi aneu, hi podreu menjar des d’una mariscada extraordinària amb tot tipus d’animals de closca fins al seu famós pulpo a feira, passant per diferents classes de bon peix guisat. També són especialistes en vedella gallega, és clar! I si esteu de sort, podreu degustar la seva queimada i sentir el conxuro que l’acompanya!

Per acabar, direm que el web del restaurant Os Galegos és responsiu, és a dir, que adapta perfectament el contingut de les seves pàgines a qualsevol tipus de dispositiu mòbil.

A la nostra agència web estem molt contents del resultat i ens consta que el José i el Joaquín també n’estan!

Arxivat a: General

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.