ca es
Blog

Nou web de Tecnorent

03/01/2019

Tecnorent, empresa de Parets del Vallès especialitzada en lloguer de plataformes elevadores mòbils de personal, ha estrenat un nou web gràcies a Perception.

L’encàrrec que ens va fer Tecnorent va ser renovar totalment el seu antic web i situar-lo en les primeres posicions dels cercadors d’Internet.

Per fer-ho possible, Perception ha utilitzat el conegut gestor de continguts WordPress, un dels programaris més utilitzats arreu del món per a la confecció de webs. La nostra agència, però, no ha fet servir cap de les plantilles que proposa aquest gestor. N’ha dissenyat una de nova a mida per adaptar-la al tipus de producte que ofereix Tecnorent.

La part més destacada del nou web de Tecnorent és la que es dedica al lloguer de plataformes elevadores. En aquest apartat hi apareixen una setantena de models de plataformes, braços articulats o telescòpics, màstils verticals, elevadors de material, camions cistella i carretons amb les seves especificacions tècniques.

Aquest apartat està inclòs en el de serveis, que conté informació sobre el servei tècnic de Tecnorent i els cursos de formació que fan, entre d’altres. En el web també s’hi pot trobar una presentació de l’empresa, un formulari per contactar amb ells i/o per sol·licitar un pressupost i un blog de notícies.

L’altra part de la feina que Perception està realitzant per a Tecnorent està relacionada amb l’optimització natural del web, és a dir, amb el SEO. El SEO és l’estratègia de màrqueting de cercadors destinada a millorar l'ordre en què hi apareix un web. Amb l’objectiu de millorar el rendiment del web, doncs, se n’ha millorat l’estructura, els continguts, l’accessibilitat i el codi.

Pel que fa al màrqueting de continguts, s’està treballant per crear articles de qualitat que siguin rellevants per al públic objectiu de Tecnorent, amb la finalitat de captar la seva atenció i mantenir o crear una comunitat afí a la marca. Aquests articles es publiquen a l’apartat de notícies.

Tecnorent és una companyia amb més de 25 anys d’experiència que treballa per a tot tipus d’empresa, professional o particular que precisi treballar en altura. La seva maquinària està indicada per portar a terme tota mena de feines en altura: manteniments en indústries, instal·lacions elèctriques, protecció contra incendis, climatització, instal·lacions de conduccions i fluids, instal·lacions de seguretat, automatismes, telecomunicacions, il·luminació, poda i jardineria, publicitat, sector audiovisual, pintura i retolació, neteja de vidres…

També s’utilizen per fer feines vinculades a la construcció: arquitectura i enginyeria, construcció d’edificis, rehabilitacions, estructures metàl·liques i de formigó, cobertes, aïllaments, impermeabilitzacions, tancaments metàl·lics, muntatges industrials, etc.

Però a Tecnorent, tot i que es dediquen al lloguer de màquines, el seu principal valor és el servei al client. És el que genera el valor afegit al producte i, en definitiva, el que marca la diferència amb negocis similars. Per això, la capacitació, experiència i coneixements de l’equip humà de Tecnorent són el seu principal valor diferencial amb la competència. Un equip d’especialistes que està a la disposició del client en tot moment per escoltar-lo i assessorar-lo.

Arxivat a: General

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.