ca es
Blog

AndBus renova el web i estrena app

28/12/2018

AndBus, la millor línia d’autobusos entre Andorra i Barcelona, ha renovat la imatge pública del seu web i ha estrenat una app. Perception, que treballa amb Andorra by Bus des de 2014, n’ha fet el desenvolupament perquè comprar els bitllets des del mòbil sigui més fàcil encara.

En el web d’AndBus, que es pot trobar en cinc idiomes diferents (català, castellà, anglès, francès i rus), hem implementat un nou disseny, més modern i adaptat als nous temps. Les funcionalitats, però, continuen sent les mateixes. En destaca la que et permet comprar el bitllet online: d’anada, d’anada i tornada o d’anada amb tornada oberta.

El web d’AndBus és un projecte realitzat amb Symfony, un entorn de treball del qual a Perception som experts. La part interna de treball del web de l’empresa és molt potent. Inclou la gestió de tota la informació referent, entre d’altres, als autobusos, conductors, parades, rutes discrecionals i rutes regulars, tarifes, viatges (ocupació i coordinació) i agències (que compren els bitllets directament o a través d’una app).

Pel que fa a la nova aplicació mòbil d’AndBus, a banda de poder comprar els bitllets senzills, també permet comprar els abonaments de 10 o 20 viatges. Per poder utilitzar aquesta funcionalitat cal que et descarreguis l’app. A mesura que vagis gastant els viatges de l’abonament, veuràs en l’aplicació quants te’n queden per fer.

L’aplicació d’Andorra by Bus també et permet localitzar l’autobús que has d’agafar per saber on es troba en cada moment.

A Perception vam desenvolupar fa anys les apps per vendre bitllets que utilitzen els conductors dels vehicles d’Andorra by Bus. Ara, amb l’aplicació per als usuaris finals es fa un nou salt tecnològic en l’empresa.

Actualment, AndBus realitza fins a 14 viatges diaris entre Barcelona i Andorra. I és l’únic mitjà de transport que fa el trajecte directe des de casa del client fins a l’aeroport amb el servei de porta a porta.

Descarrega’t l’app d’AndBus per a Android i per a iOS!

Arxivat a: General

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer click al botó de subscripció, acceptes la informació que serà transferida a Mailchimp per al processament de l'enviament del butlletí. Si vols més informació sobre les polítiques de privacitat de Mailchimp, fes click aquí.