ca es
Blog

Nou web del Pla d’Actuació Municipal de Montornès

14/12/2018

L’Ajuntament ha posat en marxa un web per mostrar el grau de compliment del Pla d’Actuació Municipal (PAM). Es tracta d'una de les eines digitals per a ajuntaments de Perception l’objectiu de la qual és fomentar que els ajuntaments actuïn de manera transparent amb la ciutadania.

Aquesta eina facilita, doncs, als consistoris que puguin donar accés a la informació pública a la ciutadania. I d’aquesta manera ajudar-los a aplicar la llei de transparència a què estan obligats com a administració.

El PAM de Montornès és el full de ruta que determina l’acció de govern durant el mandat actual, 2016-2019. Té un component estratègic molt important per al municipi perquè estableix les principals línies d’actuació i les grans inversions que ajudaran a construir el Montornès del futur.

El web reflecteix en tants per cent el grau de compliment de totes les propostes incloses en el PAM. Propostes dividides en dos grans apartats: objectius i accions i grans inversions. El primer apartat es divideix, a la vegada, en sis capítols diferents: Drets socials i Benestar; Igualtat, Diversitat i Qualitat de vida; Progrés econòmic i Ocupació; Equilibri territorial i Patrimoni; Bon govern i Participació; i Gestió professional i Qualitat.

Si vols més informació sobre aquesta eina, pots posar-vos en contacte amb Perception a través d’aquest senzill formulari.

Arxivat a: General

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer click al botó de subscripció, acceptes la informació que serà transferida a Mailchimp per al processament de l'enviament del butlletí. Si vols més informació sobre les polítiques de privacitat de Mailchimp, fes click aquí.