ca es
Blog

Nova app de l’Ajuntament de Sant Celoni

12/11/2018

Perception ha desenvolupat la nova app de l’Ajuntament de Sant Celoni (Vallès Oriental). Aquesta aplicació mòbil permet a la ciutadania accedir més fàcilment a la informació municipal i interaccionar amb el consistori. També possibilita a l’Ajuntament enviar avisos massius i gestionar de manera eficient les incidències que enviïn els usuaris, entre d’altres funcionalitats.

La nova app de l’Ajuntament de Sant Celoni, basada en l’eina digital per a ajuntaments Appvisador City, disposa dels següents mòduls bàsics:

  • Notícies: informacions publicades al web de l’Ajuntament.

  • Agenda: llistat d’esdeveniments publicats a l’agenda del web municipal.

  • Avisos: permet enviar missatges al dispositiu mòbil dels usuaris amb anuncis urgents o extraordinaris.

  • Incidències: aquest servei participatiu permet a la ciutadania reportar incidències que es pugui trobar, per exemple, a la via pública (geolocalitzades, amb foto i comentaris). Així mateix, a l’Ajuntament li permet enviar un missatge a l’usuari un cop s’ha resolt el problema.

A banda d’aquestes funcionalitats, l’Ajuntament de Sant Celoni ha incorporat a l’app una quinzena d’itineraris d’interès pel municipi. Totes les rutes estan introduïdes en el Google Maps, per la qual cosa és molt senzill trobar-hi els punts d’interès marcats així com resseguir-les.

Altres opcions d’aquesta app és l’apartat dedicat a Ràdio Sant Celoni, un altre que inclou les dades de contacte dels equipaments i serveis públics de la població i un altre per comunicar-se amb l’alcaldia. Un darrer apartat t’informa de les xarxes socials municipals.

L’app de l’Ajuntament de Sant Celoni també permet al consistori destacar elements en la portada de l’aplicació de manera autònoma. Elements com ara el programa d’actes d’una festa major o una campanya de comunicació específica, per exemple.

D’altra banda, els administradors de l’aplicació disposen en el tauler de control de les següents funcionalitats:

  • Mapa d’incidències al municipi: mostra i ubica les diferents incidències segons la seva tipologia.

  • Gestió d’incidències: llistat de totes les incidències i la informació que han enviat els usuaris amb filtres segons tipologia.

  • Gestió d’usuaris: llistat de tots els usuaris que han enviat incidències a través de l’app i les seves dades de contacte per poder-s’hi comunicar en un moment donat.

  • Estadístiques: total d’usuaris, total d’incidències, usuaris nous, temps mitjà de resposta...

L’app de l’Ajuntament de Sant Celoni ja es pot descarregar per a dispositius Android i properament també es podrà instal·lar en aparells iOS.

També gaudeixen de l’aplicació Appvisador City, una de les eines digitals per a ajuntaments creades per Perception, els ajuntaments de Granollers, Parets del Vallès, Montornès del Vallès, Ullastrell, Sentmenat i Sant Antoni de Vilamajor.

Arxivat a: General

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer click al botó de subscripció, acceptes la informació que serà transferida a Mailchimp per al processament de l'enviament del butlletí. Si vols més informació sobre les polítiques de privacitat de Mailchimp, fes click aquí.