ca es
Blog

Disseny web per a l’empresa de muntatges electromecànics Imemsa

02/08/2018

Perception és l’agència responsable del disseny web de l’empresa Imemsa, Industrial de Montajes Electromecánicos, SA. Aquesta empresa de serveis fundada el 1980 ha renovat completament el seu web corporatiu. Perception n’ha realitzat el desenvolupament amb el sistema de gestió de continguts Brancam.

El web, que es pot trobar en dues llengües, català i castellà, conté un apartat en què s’explica l’origen de la societat; un que exposa els serveis que ofereix (electricitat industrial, climatització, veu i dades, protecció contra incendis i senyals febles); un altre amb les dades de contacte, i un altre amb totes les notícies d’actualitat sobre l’activitat de l’empresa. Finalment, el nou web d’Imemsa també inclou una secció d’accés privat per als seus clients.

L’activitat d’aquesta companyia de Vilanova del Vallès es desenvolupa en els camps de l’electricitat (alta, mitjana i baixa tensió), l’electrònica de control de processos industrials, les xarxes de comunicació informàtica (veu i dades), l’emmagatzematge i la distribució de fluids, i la climatització i ventilació industrial.

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.