ca es
Blog

Perception refà el web de Cerclesport

31/07/2018

La botiga de material de muntanya Cerclesport ha estrenat fa unes setmanes el seu web, que Perception ha realitzat amb el gestor de continguts Brancam. El web de Cerclesport s’ha hagut de refer del tot, ja que a causa d’un atac informàtic l’anterior havia quedat absolutament inutilitzat. Així doncs, l’equip de Peception ha hagut de fer-ne el disseny i la programació des de zero.

Les seccions que més destaquen del web, els continguts del qual tenen una versió en català i una altra en castellà, són el catàleg de productes i l’apartat de notícies. Pel que fa al primer, actualment s’hi troben més de 350 articles que es poden comprar a la botiga física, situada al carrer de Sant Lluís de Barcelona, en ple barri de Gràcia. Aquests productes estan organitzats en diverses categories: alpinisme, escalada, esquí, excursionisme, viatges i trail. A més, també es poden filtrar per la seixantena que marques que comercialitzen.

Cerclesport és una establiment que porta una trajectòria de més de 40 anys en el sector de l’esport. Aquest coneixement adquirit al llarg del temps permet als seus responsables aconsellar els clients sobre el material que respongui millor a les seves necessitats per a la pràctica responsable d'activitats de muntanya.

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.