ca es
Blog

DM Group estrena web amb gestor d’ofertes de feina

11/07/2018

DM Group, empresa especialitzada en l’externalització de processos de producció, ha estrenat web recentment. Dissenyat i desenvolupat per Perception Technologies amb el nostre sistema de gestió de continguts Brancam, el web incorpora un sistema d’ofertes de feina online que està realitzat amb el programari ofertesdefeina.cat, un producte que també ha creat la nostra agència.

El gestor d’ofertes de feina de DM Group permet difondre i gestionar totes les ofertes de treball i de formació de l’organització. Com que aquesta empresa necessita personal contínuament per cobrir els llocs de treball dels seus projectes li calia una eina potent online per poder administrar aquest aspecte. Ofertesdefeina.cat l’estan utilitzant cada dia ajuntaments com el de Parets del Vallès, Sant Feliu de Codines i Montornès del Vallès, entre d’altres.

DM Group treballa amb empreses del sector de la pintura industrial, la logística, els manipulats i la soldadura. També ofereix altre tipus de serveis com ara el buidat i adequació de pisos, el desbrossament i el control d’accessos. Amb més de 18 anys d’experiència, treballen tant per a institucions públiques com privades.

DM Group opera a les províncies de Cadis, Saragossa, Girona, Barcelona i Tarragona.

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.