ca es
Blog

Renovem el web de la cursa Everest Trail Race

06/07/2018

La 8a edició de la cursa de llarga distància Everest Trail Race gaudeix d’un nou web dissenyat amb Brancam, el gestor de continguts de Perception Technologies, i amb l’entorn de treball Symfony, del qual som experts. Els programadors i dissenyadors de la nostra agència n’han actualitzat l’aparença i el funcionament generals d’acord amb els nous estàndards web. Així, el web s’ha programat amb el llenguatge HTML actual, l’HTML 5, i s’hi ha incorporat el disseny web responsiu, és a dir, que s’adapta a qualsevol dispositiu o pantalla d’accés.

A més, s’hi ha millorat l’apartat de notícies i del formulari d’inscripció (realitzat amb Symfony), que ara és molt més senzill i pràctic. També s’hi ha afegit la secció de preguntes freqüents, així com una botiga online amb material de muntanya i de marxandatge, que serà operativa properament.

L’Everest Trail Race (ETR), que en l’edició de 2018 tindrà lloc del 4 al 16 de novembre, l’organitza l’agència de viatges granollerina Ade Aventura. Es tracta d’una cursa a peu, per etapes, amb llibertat de ritme i d’autosuficiència pel que fa a material tècnic. Durant els sis dies que dura la prova, els esportistes han de recórrer una distància aproximada de 160 km i un desnivell acumulat, positiu i negatiu, superior als 29.000 m. 

L’ETR es desenvolupa a l’Himàlaia del Nepal i específicament a la zona del Solukhumbu, entre els 2.000 i els 4.100 metres d’altitud. S’estructura en sis etapes de 22 km, 24 km, 37 km, 28 km, 20 km i 30 km, respectivament, i desnivells acumulats diaris (+ / -) que poden anar dels 3.200 als 6.600 m. Sens dubte, es tracta d’una cursa exigent i amb un elevat component d’aventura, apta per a totes aquelles persones que vulguin posar a prova les seves capacitats, tant físiques com psíquiques, en un entorn irrepetible. Com hem dit més amunt, l’ETR és una prova amb llibertat de ritme. És per aquest motiu que hi tenen cabuda tant atletes d’elit com aficionats a la muntanya amb una bona condició física. 

El paisatge és sens dubte un dels protagonistes principals: Everest, Lhotse, Ama Dablam, Thamserku, Kangtega, Makalu, Kanchenjunga... són també actors de primera fila i alhora un estímul per a participants i organitzadors. La visió dels colossos de l’Himàlaia és un valor afegit a la competició mateixa.

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.