ca es
Blog

Nou web i botiga online de UOBPOOL amb Brancam

25/04/2018

L’empresa de manteniment integral de piscines UOBPOOL, amb seu a Sant Antoni de Vilamajor, ha confiat en Perception Technologies per a l’elaboració del seu web i botiga online, que hem realitzat amb el nostre gestor de continguts, Brancam.

Companyia amb una àmplia experiència en el sector, l’empresa de manteniment de piscines UOBPOOL porta a terme qualsevol tipus de tasca de conservació dins o fora de la vostra piscina. Ofereixen treballs puntuals de manteniment de filtres, bombes, cloradors i equips de desinfecció de l'aigua; rehabilitació i reparació del vas de la piscina; subministrament d’automatismes i netejafons; analítiques de l’aigua; assessorament tècnic, etc. A més, són servei tècnic oficial de la prestigiosa marca de cloradors salins BSPOOL.

A UOBPOOL també efectuen plans de manteniment de piscines per temporada o anuals, així com programes personalitzats adaptats a la mida i característiques del vostre equipament, tant si és privat com si es tracta d’una instal·lació comunitària o pública.

En el seu recentment estrenat web hi podreu trobar quatre seccions principals: tots els serveis que presten, un apartat de notícies, un altre de contacte i, el més important, una botiga online amb uns 70 productes, actualment,relacionats amb la il·luminació de piscines i els cloradors salins.

Per portar-la a terme, UOBPOOL ha contractat el mòdul E-commerce que ofereix l’agència web Perception a través del gestor de continguts Brancam. Una eina potent que permet la gestió de tots els aspectes que comporta disposar d’una botiga online d’una manera senzilla i intuïtiva.

Esperem que trobeu tot allò que cerqueu al web de l’empresa de manteniment integral de piscines UOBPOOL. I ja ho sabeu, si contracteu els seus serveis només haureu de concentrar-vos a gaudir de la vostra piscina!

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.