ca es
Blog

Ferreteries Optimus estrena web i botiga online

26/01/2018

Optimus és un grup de ferreteries de proximitat que actualment està present a vuit comunitats autònomes de l’Estat espanyol i a Andorra, amb un total de 300 botigues associades. Tot i que aquesta marca neix el 2015 és el resultat de la unió de cinc cooperatives ferreteres que acumulen molts anys d’experiència en el sector (CoanfeCofedasCoinferQFPlus i Synergas). És per això que els seus comerços destaquen per la voluntat de ser propers al client a través de la seva atenció professional i personalitzada, així com de les ubicacions de les botigues, molt pròximes als nuclis urbans.

Optimus ha confiat en Perception per crear el seu web des de zero, així com per realitzar la seva botiga en línia. La tecnologia utilitzada per al desenvolupament del projecte és Symfony, una eina de programari lliure que permet crear aplicacions i llocs web ràpids i segurs de forma professional, del qual ens hem convertit en experts. A més, fem servir Elastic Search per aconseguir que quan cerques un producte el trobis de seguida, i hem treballat també perquè el contingut de totes les pàgines es carregui molt ràpidament.

El web d’aquesta cadena de ferreteries conté més de 25.000 articles del seu extens catàleg classificats en diferents categories, en les quals es poden fer cerques optimitzades gràcies als filtres que delimiten més els resultats.

A més també s’hi pot trobar un apartat de notícies corporatives i un altre amb “opticonsells” en què assessoren sobre diversos temes d’interès els seus clients. I un mapa on es pots cercar la teva botiga Optimus més propera.

Pel que fa a la botiga en línia, s’hi pot comprar tot allò que ofereixen directament des del web amb el servei afegit que t’ho porten a casa. Amb tot, si vols recollir tu mateix els articles directament a la botiga que et quedi més a prop, el servei de lliurament és gratuït.

Per acabar, només us volem dir que els botiguers adherits a la xarxa Optimus treballen amb un objectiu molt clar: ser a prop teu per donar-te les eines que et permetin construir els teus projectes. Un lema que també ens fem nostre a Perception!

Pots visitar el seu web a www.optimusferreteria.cat.

Arxivat a: Projectes

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.