ca es
Blog

La corredoria d’assegurances de viatges Bujaldon renova el seu web

19/01/2018

Bujaldon és una empresa de Canovelles (Vallès Oriental) amb més de 30 anys d’experiència en el sector de les assegurances. Concretament, està especialitzada en les assegurances per a agències de viatges.

Bujaldon ha tornat a confiar en Perception per renovar el seu web. L’actualització ha consistit en un redisseny del portal mitjançant la tecnologia Symfony, la millora de les funcionalitats ja existents i la incorporació d’una de nova.

Aquesta nova funcionalitat és un comparador de tots els productes d’una mateixa família d’assegurances. Per una banda, qualsevol persona que visiti el web pot comparar les característiques d’un mateix grup d’assegurances i, per l’altra, les agències registrades al portal poden comparar-ne també el preu, de manera que poden triar més ràpidament el producte que s’adapta millor al seu client final.

Bujaldon comercialitza una vintena de productes relacionats amb l’assistència en viatge, la cancel·lació del paquet contractat, les assegurances per a grups o les específiques per a practicants dels esports d’hivern.

El web també inclou un xat per poder resoldre dubtes i respondre preguntes en temps real i un apartat privat exclusiu amb l’accés restringit a les agències de viatges registrades.

Arxivat a: Projectes

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.