ca es
Blog

Dessimobel estrena nova web

26/04/2017

Després de 4 anys, Dessimobel ha tornat a confiar en Perception per a renovar la seva web. Han volgut transmetre, en aquest cas, molta lleugeresa en el contingut i molt d'aire. Per això hem escollit el blanc i el verd com a element de base i hem deixat que siguin els productes els que ressaltin per si sols. 

Utilitzen el nostre gestor de continguts Brancam amb un mòdul de catàleg de productes, de manera que són totalment independents a l'hora de modificar els continguts de la web. 

Més informació aquí

Arxivat a: Projectes

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer click al botó de subscripció, acceptes la informació que serà transferida a Mailchimp per al processament de l'enviament del butlletí. Si vols més informació sobre les polítiques de privacitat de Mailchimp, fes click aquí.