ca es
Blog

Nova web per Audria

01/03/2017

L'auditoria i consultoria Audria ha tornat a confiar en nosaltres per redissenyar la seva nova web. Ja vam fer la seva primera web fa uns anys i ara hem treballat conjuntament per millorar la seva imatge i continguts.

Un dels recursos que Audria volia utilitzar eren les imatges, així que vam decidir fer servir fotografies conceptuals que apropessin la web a l'usuari, igual que ells fan amb els seus clients. Els seus principis es basen en acompanyar al client en tot el procés d'auditoria i consultoria, així que vam dissenyar la web per a que les fotografies acompanyin a l'usuari durant el procés de navegació.

Podeu veure la seva web aquí.

Arxivat a: Projectes

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer click al botó de subscripció, acceptes la informació que serà transferida a Mailchimp per al processament de l'enviament del butlletí. Si vols més informació sobre les polítiques de privacitat de Mailchimp, fes click aquí.