ca es
Blog

Una cava i una web

14/02/2017

Cava Rovellats és una de les conegudes caves de Catalunya de principis del segle XX. Té un secret amagat que pots llegir aquí. Volien una web en què es veiéssin molt les imatges de la cava i transmetre conceptualment l'amor que tenen per la feina que fan. La web està feta amb el nostre gestor de continguts Brancam, de manera que són totalment autònoms per a poder modificar els continguts i productes de la web. 

Podeu veure la web a www.cavarovellats.com

Arxivat a: Projectes

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer click al botó de subscripció, acceptes la informació que serà transferida a Mailchimp per al processament de l'enviament del butlletí. Si vols més informació sobre les polítiques de privacitat de Mailchimp, fes click aquí.