ca es
Blog

Avui hem anat a la Smart City Expo 2016!

15/11/2016

Avui hem anat a la Smart City Expo 2016 a presentar la nostra aplicació Appvisador City

Aquesta exposició és una trobada internacional sobre realitat urbana i tecnologia. És un punt de trobada entre empreses i institucions relacionades amb les tecnologies i les ciutat on es comparteixen idees, experiències i es fa networking.

A Perception treballem en tecnologia que ajuda als ajuntaments a comunicar-se i interactuar amb els seus ciutadans i volíem ser en una de les trobades més importants relacionada amb la tecnologia que envolta a les ciutats. Una bona experiència que ens ha servit per a fer networking i veure de primera mà el panorama actual d'aquest àmbit.

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.