ca es
Blog

Perception patrocina la 1a Caminada Solidària de la Protectora de Granollers

28/10/2016

Perception ha col·laborat amb la 1a Caminada Solidària de la Protectora de Granollers, celebrada el passat 23/10/16, donant suport en el sistema de les inscripcions. Un dels nostres productes digitals, www.tictactiquet.com, és una eina de gestió d'entrades i hem volgut ajudar col·laborant amb la Protectora ja que una de les nostres treballadores és voluntaria allà.

La caminada va ser tot un èxit, amb més de 200 inscrits, 100 dels quals a través de la nostra plataforma. Estem contents que des d'aquí haguem pogut facilitar tecnològicament la gestió d'aquest esdeveniment. 

Aquí teniu les fotos de la caminada!

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.