ca es
Blog

Nou projecte: Oncovallès, fundació d'ajuda oncològica que té cura dels malalts de càncer

22/12/2015

Fa ja uns mesos que vam començar el desenvolupament de la renovació del projecte web d'Oncovallès i estem contents de poder anunciar la recent publicació d'aquesta.

La fundació d'Oncovallès treballa en un tema realment seriós, el càncer. Alguns membres del nostre equip estem especialment sensibilitzats sobre aquesta malaltia que ens ha tocat de manera propera amb familiars o amics. Per aquest motiu aquest és un projecte que hem realitzat amb especial afecte i que des de l'inici estàvem ben decidits a que havia de desprendre tota l'energia positiva necessària per a superar aquesta malaltia. Esperem haver pogut aportar el nostre petit gra de sorra.

La Fundació d'ajuda oncològica Oncovallès, és una institució sense ànim de lucre que va néixer fa gairebé 14 anys amb l’objectiu de fer costat i donar atenció psico-oncològica integral als malalts de càncer i als seus familiars de tot el Vallès Oriental.

La Fundació ofereix un ampli ventall de serveis, tallers terapèutics, xerrades de prevenció, ja que treballa per prevenir el càncer, i realitza taules informatives així com diverses activitats per a recaptar fons i poder mantenir el compromís social amb més de 40 municipis.

Aquest projecte forma part de la nostra iniciativa "Impuls Social". Amb aquesta iniciativa Perception procura recolzar associacions i fundacions sense ànim de lucroeque tenen una finalitat i responsabilitat social. A Perception ens prem molt seriosament la responsabilitat social corporativa i l'entenem com un servei de cara a la millora de la nostra comunitat i per tant part del nostre deure ètic dins de les nostres possibilitats. 

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.