ca es
Blog

Google penalitza les webs que no siguin responsive

22/04/2015

Des d'ahir, dia 21 d'abril, Google penalitza les webs que no siguin responsive. Això es deu per un canvi d'algoritme, ja que l'optimització per a mòbils passa a ser part de l'optimització natural (SEO). És a dir, si la pàgina web no està optimitzada per a què es pugui veure correctament en tots els dispositius (que sigui responsive), el posicionament en la llista de resultats es veurà afectat. L'objectiu de tot això és millorar l'experiència de l'usuari en entorn mòbil.

Saps si la teva web és responsive?

Fes click en aquest enllaç i comprova-ho. Si et surt que sí, ja pots estar tranquil/la que el posicionament del teu site no es veurà afectat. Però si no, cal que prenguis mesures per a fer la teva web responsive.

Et cal ajuda? 

Si necessites que t'ajudem a fer-ho, posa't en contacte amb nosaltres i t'assessorarem. 

Arxivat a: Articles

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer click al botó de subscripció, acceptes la informació que serà transferida a Mailchimp per al processament de l'enviament del butlletí. Si vols més informació sobre les polítiques de privacitat de Mailchimp, fes click aquí.