ca es
Blog

La fibra òptica ha arribat a Perception... per fi

24/10/2014

Com a agència web gran part del nostre treball és a la xarxa. És per això que per nosaltres tenir una bona conexió a Internet és tant important com treballar amb bons ordinadors. Al no estar ubicats a les ciutats més grans la nostra connexió a Internet ha estat fins ara sempre un handicap a millorar.

Però això s'ha acabat ja que des d'ahir la máxima velocitat ha arribat a Perception. I estem tant contents que aquí us deixem el test de velocitat que ens ha deixat a tots despentinats.

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer click al botó de subscripció, acceptes la informació que serà transferida a Mailchimp per al processament de l'enviament del butlletí. Si vols més informació sobre les polítiques de privacitat de Mailchimp, fes click aquí.