ca es
Blog

Rubén, "l'hidalgo" en marxa camí a la fama

Rubén
07/03/2014

Ara ja fa uns dies ens vam acomiadar de Rubén Hidalgo, el nostre dissenyador més veterà, que marxa a la conquesta d'un somni: apropar-se al món audiovisual i de la realització. Un àmbit que d'altra banda no li és estrany ja que sempre ha estat immers en la realització de projectes d'aquesta índole al seu temps lliure.

Gràcies a ell tots ens vam submergir una mica en el know-how d'aquest món i vam aprendre una mica d'aquest. Com l'existència d'una aplicació que permet recopilar un segon de cadacun dels dies de la teva vida (en els quals tots vam tenir la nostra aparició estel·lar ;D), que es pot rodar "La Guerra de les Galàxies" a la  teva pròpia casa i que dissenyar / programar amb el senyor dels anells de fons fa que la creació d'un projecte sigui una cosa molt més épica.

Dit això, li donem play a la BSO, minut 1:31, adoptem les nostres posis més solemnes, accionem claqueta i acomiadem a la marxa. Fos a negre.

Molta sort en aquesta nova etapa Rubén i una forta abraçada de part de l'equip.

 

Arxivat a: Articles

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer click al botó de subscripció, acceptes la informació que serà transferida a Mailchimp per al processament de l'enviament del butlletí. Si vols més informació sobre les polítiques de privacitat de Mailchimp, fes click aquí.