ca es
Blog

Nou projecte: Camper Map, el cercador d'àrees de pernocta per autocaravanes

13/01/2014

Camper Map és un servei de cerca d'àrees de pernocta per a autocaravanes. Un servei molt extès en altres països com França i Itàlia, però encara molt incipient a Espanya. Camper Map s'ha volgut centrar, per ara, a Catalunya, mostrant les àrees amb la màxima informació possible per a l'usuari.

A Perception hem dissenyat una web que permet a l'usuari visualitzar els resultats en mode llista o en mode mapa, per facilitar la ubicació visual de les àrees. A més, hem desenvolupat uns filtres per poder reduir la cerca.

Hem creat un sistema d'administració, basat en el nostre gestor de continguts Brancam, amb una instal·lació pròpia, perquè els propietaris puguin modificar i pujar informació de la seva àrea de pernocta. 

Si ets un autocaravanista, no et perdis aquesta web!

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.