ca es
Blog

Nova legislació europea referent a la Llei de Cookies

15/10/2013

Una cookie és un arxiu que es descarrega a l'ordinador dels usuaris que visiten una web que serveix per emmagatzemar dades sobre l'activitat prèvia que ha tingut l'usuari en aquella pàgina. Així es pot oferir una millor experiència d'usuari. Per exemple, si has d'entrar a una àrea privada de la web, les cookies permeten recordar la contrasenya perquè no s'hagi d'introduir cada vegada que s'hi accedeix.

La Llei Europea de Cookies marca una nova normativa per l'ús de cookies a la nostra web. Segons ens marcava la normativa anterior, el nostre deure consistia a avisar als usuaris de l'ús de cookies en accedir a la web. Això ho definíem fàcilment a la Nota Legal de la pàgina. La nova normativa, en canvi, ens marca que aquesta informació ha de ser visible des del moment en què l'usuari accedeix a la nostra web i abans d'iniciar qualsevol interacció, per exemple, fer scroll.

Per solucionar aquesta modificació, hem afegit un missatge a la part superior de la web de Perception que desapareixerà en quan l'usuari tanqui aquest requadre.

En tot cas, i per a evitar qualsevol problema, recomanem que totes les webs tinguin un missatge similar per fer saber als usuaris l'ús de les cookies i per evitar sancions no desitjades.

Arxivat a: Articles

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer click al botó de subscripció, acceptes la informació que serà transferida a Mailchimp per al processament de l'enviament del butlletí. Si vols més informació sobre les polítiques de privacitat de Mailchimp, fes click aquí.