ca es
Blog

Nova app IPAD: Dic-Dic, la manera més divertida d'aprendre ortografia i vocabulari

14/05/2013

Us presentem l'última aplicació per a dispositius iPad on ha col·laborat Perception i que ja és número 1 de vendes a la App Store d'Espanya a la categoria d'educació. Una aplicació educativa infantil per a que els nostres fills practiquin la escriptura i la correspondència entre sons i grafies en molts idiomes.

Es tracta d'una aplicació 100% segura i de funcionament senzill i intuïtiu per a que els nostres fills puguin jugar de manera autònoma mentre aprenen ortografia i vocabulari en diversos idiomes. Els idiomes disponibles actualment són: anglès britànic, anglès nord-americà, francès, espanyol i català.

El joc dóna la opció per escollir en qualsevol moment el nivell de dificultat, quina llengua practicar i si l'usuari vol disposar o no de pistes durant el joc. La combinació d'aquestes possibilitats fan de Dic-Dic un joc atractiu i idoni per a nens i nenes de 3 a 12 anys.

L'aplicació ha estat desenvolupada amb l'assessorament de pedagogs i professors natius de cada llengua, el que fa adequat el seu ús tant per a la pràctica de la llengua materna com per adquirir vocabulari i coneixements d'ortografia d'una llengua estrangera.

Pots trobar més informació a la pàgina web de la aplicació.

Aquesta aplicació està ja disponible a la App Store.

Aquest projecte ha sigut possible gràcies a la col·laboració amb l'Estudi Kalimba.

Arxivat a: Projectes

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.