ca es
Blog

Perception va impartir un nou curs de Posicionament web a Can Muntanyola

15/03/2013

El passat mes de febrer vàrem impartir un curs dirigit a professionals interessats a millorar o consolidar els seus coneixements en temes de posicionament web i com enfocar-ho amb èxit per als seus projectes online.

Aquest curs creiem que pot ser de gran utilitat per gerents i directius de petites i grans empreses que volen apostar per una estratègia de màrqueting i posicionament web per millorar la seva presencia online i la difusió del seu lloc web a les cerques relacionades amb el seu sector.

Can Muntanyola és un equipament que inclou serveis municipals destinat a la promoció econòmica i que dona serveis d'informació, assessorament i formació per empreses. Aquest està ubicat al Polígon Industrial de Palou Nord.

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.