ca es
Blog

Antzo, un nou desenvolupador a Perception

19/02/2013

Tenim un nou fitxatge que passa a formar part del nostre equip de programació de Perception. Es tracta de l'Antzo Loren.

El nostre nou fitxatge és una jove promesa de la programació, ja que amb els seus 22 anys ja té uns quants d'experiència en el nostre sector. A més amb ell hem pogut comprovar la rapidesa d'aprenentatge dels més joves, ja que en qüestió de pocs dies s'ha pogut integrar com un més a l'equip tècnic.

Antzo és un programador amb molts recursos, acostumat a treballar amb diferents gestors de continguts. Precisament aquest coneixement de ben segur ens ajudarà molt a millorar les funcionalitats del nostre propi CMS, el GestorDeContinguts.cat

El meravellen la complexitat dels codis que generen els programadors de videojocs, a qui admira per la dificultat del seu treball. I es que no qualsevol persona es pot endinsar a treballar en aquesta branca de la programació. Ell de moment s'estima més treballar en el món web on ja s'hi troba còmode, però ens consta que fa els seus pinets en aquest altre món, de moment, només a projectes personals. Qui sap si d'aquí uns anys ens sorprèn amb el joc que desbanqui al popular Angry Birds.

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.