ca es
Blog

Perquè el meu web ha d'estar preparat per a mòbils i tauletes?

22/01/2013

El motiu principal? La gran quantitat d'usuaris que ja accedeixen a Internet principalment des d'aquests dispositius, que a més continua augmentant any rere any.

Tal i com ens expliquen al bloc Cocktail Analysis, segons els resultats de l'últim estudi realitzat per IAB sobre el món de la tecnologia mòbil, el 59% dels internautes espanyols disposa d'un "smartphone" i el 77% d'aquests accedeix a Internet a diari des d'aquest dispositiu.
En el cas de les tauletes, augmenta el nombre de vendes d'aquests dispositius situant-se en el 23% de penetració de mercat.

Això significa que la probabilitat que un usuari accedeixi al teu web des d'un d'aquests dispositius és cada vegada més alta.

I com puc saber si el meu web està optimitzat per a mòbil i tauleta? Val la pena?

Al accedir al teu web des d'un d'aquests dispositius els continguts que estàs veient no es visualitzen correctament o és necessari augmentar el zoom de la pantalla per a poder visualitzar correctament el contingut.

Disposar d'una web adaptada a tot tipus de dispositius et garanteix que els visitants de la teva pàgina tindran una experiència de navegació agradable i que no tindran cap problema de visualització dels continguts del teu web mentre estan navegant en aquesta.

T'interessa saber-ne més? T'expliquem més en aquesta pàgina.

Puc veure un exemple?

Si vols veure una web adaptada a mòbil en acció, només tens que accedir al nostre web des del teu telèfon o tauleta.

Arxivat a: Articles

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.