ca es
Blog

Millora la teva habilitat de cerca amb A Google a Day

13/09/2012

Et consideres un bon cercador d'informació? Trobes ràpid el que busques a Internet? Si vols posar-te a prova, et recomanem que visitis A Google a Day, un joc creat per Google en què podràs millorar la teva habilitat de cerca responent les preguntes que et plantegen.  És molt divertit, te'l recomanem. És com una versió actualitzada del programa "El tiempo es oro" (sí, alguns ja tenim una edat).

A Google a Day no és l'única iniciativa de Google per millorar l'habilitat de cerca dels usuaris: també documenta regularment trucs de cerca i ofereix cursos gratuïts per exprémer al màxim la potència del  seu cercador.

Ens sembla una idea estupenda, això d'aprendre a utilitzar correctament el Google. Obtenir ràpidament la informació que necessitem és una competència bàsica avui dia. I no només per als estudiants que han de fer treballs per a l'escola. També per a la resta de la ciutadania, que regularment necessitem cercar informació que afecta la nostra vida: consells de salut, opinions sobre productes, temes d'actualitat o relacions amb les administracions. Sovint, el primer pas per resoldre aquestes qüestions comença a la caixa de cerca del Google.

Si vols començar a resoldre els reptes de A Google a Day, et deixem la pregunta que fan avui: “Quin és el nom del famós escriptor rus que va escriure una novel·la mentre apostava en la ciutat que els antics romans anomenaven ‘Aurelia Aquensis’?”. Comença a el compte enrere!

Arxivat a: Vist a Internet

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.