ca es
Blog

Conferència sobre màrqueting esportiu a les instal·lacions del RCD Espanyol

La conferència és realitzarà a les instalacions del RCD Espanyol
31/05/2012

Perception impartirà una conferència sobre màrqueting digital aplicat a la gestió esportiva el pròxim 6 de juny a les instal·lacions del RCD Espanyol.

La conferència, a càrrec de Jordi Moragas, forma part del curs "Tendències en màrqueting digital i la seva aplicació en la gestió esportiva", que està organitzat per l'Associació Catalana de Gestors Esportius de Catalunya i el RCD Espanyol.

La finalitat del curs és donar a conèixer les noves tendències del màrqueting esportiu i mostrar les aplicacions que poden tenir en la pràctica de la gestió esportiva. La formació, a més, servirà perquè els experts del sector intercanviïn experiències i comparteixin les millors pràctiques professionals. Si et dediques a la gestió esportiva, et garantim que sortiràs del curs amb una pila d'idees estupendes!

És un curs obert a tothom, i els preus d'inscripció van de 20 a 30 €. Pots conèixer més detalls del curs i inscriure-t'hi en el web de l'ACGEP. No t'adormis! Les places són limitades.

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.