ca es
Blog

Ja estem a Facebook!

16/03/2012

Fa temps que buscàvem el moment i ha sigut ara quan ens hem decidit a fer-ho. Ja ens podeu trobar a Facebook!

Entre tots aprendrem a millorar la nostra comunicació a les xarxes socials, tan necessari avui dia. No importa si sou una empresa gran o petita, treballeu a l'administració pública o porteu una petita empresa privada. Aprendre a gestionar i fer créixer la nostra comunitat a més de difondre correctament els nostres continguts és una tasca que tots podem aprendre i sempre podrem millorar.

Us agradaría aprendre amb nosaltres a utilitzar les xarxes socials?

Doncs no dubteu a entrar a la nostra pàgina de Facebook on compartirem amb vosaltres notícies i publicacions interessants sobre les novetats a les xarxes socials i la seva correcta utilització per millorar la comunicació de la nostra identitat amb els nostres clients. 

Vine a visitar-nos a Facebook

Arxivat a: Articles

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer click al botó de subscripció, acceptes la informació que serà transferida a Mailchimp per al processament de l'enviament del butlletí. Si vols més informació sobre les polítiques de privacitat de Mailchimp, fes click aquí.