ca es
Blog

Perception dóna suport als emprenedors

01/03/2012
Per segon any consecutiu Perception i jo mateix com a membre de l'equip donem suport a l'iniciativa de l'associació NEEC, Nous Empresaris i Emprenedors de Catalunya. La NEEC és una associació amb la que col·laboro molt estretament i de la que en sóc vicepresident. Tant per la meva companyia com per mi mateix, treballar i recolzar l'esforç i l'esperit emprenedor pren un significat especial, marca una forma de ser i defineix un caràcter i uns valors que cal reivindicar, especialment en un moment econòmic i social com el que estem vivint.
 
A Perception ens prenem cada projecte com un repte, una oportunitat de construir valor al voltant dels nostres clients i de les relacions entre les nostres empreses per sumar i per progressar econòmicament, però també socialment.
 
Avui vull compartir amb tu aquesta inquietud, aquesta activitat i especialment aquesta forma de veure les coses. Et convido a que puguis visitar la web de l'associació, www.neec.cat, i la del projecte que tenim endegat per segon any consecutiu www.ineeciativa.cat, on a més, comptem amb el suport d'entitats com SONY ESPAÑA i ESADE CREAPOLIS. Aprofito per demanar-te que si en tens oportunitat en facis difusió.
 
Espero poder-te saludar de nou ben aviat.
 
Molt cordialment, 
Jordi Rodríguez Maynou

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.